Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Mi is ez a blog tulajdonképpen?

Ezen az oldalon megtalálsz mindent ami a szex-szel kapcsolatos: tudnivalókat, tippeket, technikákat, tanulmányokat, stb.

EXTRA

Ha tetszett valamelyik cikk, iratkozz fel, mert vannak cikkek, melyek csak e-mailen érhetők el!
Név:
E-mail cím:

Kattints arra amelyik érdekel!

Szavazz! A Te érdeked is!


Utolsó kommentek

  • Zoltán Bitter: Erdekes, mar megkivantam ujra.. Volt egy baratnom azugyesrn csinalta. Nagyon elvezzem vele Francia... (2019.04.15. 11:20) A szopás művészete
  • Lord88: @ egy nő: Bocsánat a nejem (lassan már ex nejem)valamilyen sziten lerontotta azt a 100%-ot. Bár va... (2019.04.12. 00:44) A szopás művészete
  • Lord88: @egy nő: Egy kicsit el vagy tájolódva ezzel a 2%-al. Ha egy nő alaposan ki van elégítve boldog . H... (2019.04.12. 00:38) A szopás művészete
  • Laci Nagy1936: @:): Sajnos eddig feltaláltak műfaloszt, műpuncit és száz más szexkiegészítőt. De nyalógépet még n... (2019.03.11. 17:43) A nyalás művészete
  • Laci Nagy1936: @rémTündér /aprócska kismacska./: Tudjátok a tehén nyelve a legideálisabb volna nyalni. Az olyan m... (2019.03.11. 17:37) A nyalás művészete
  • Utolsó 20

A szopás művészete

2007.11.05. 17:54 :: Vizimento

"A nyalás művészete" című bejegyzés sikerére való tekntettel lássunk most egy irományt a fordított felállásról:


"Leszopni egy férfi farkát, ez az életben megadatott egyik legtisztább élvezet. Szomorú azonban arra gondolni, hogy sok nő nem értékeli, hogy ez milyen szórakoztató tud lenni. Ennek az az oka, hogy nem tudják, hogyan kell helyesen csinálni, így aztán tényleg nem lesz szórakoztató a dolog. Mert ha rosszul csinálják, akkor a férfi nem fogja élvezni, a nő pedig kudarcként könyveli el magának.

Van viszont egy jó hírem: Könnyen meg lehet tanulni, hogyan váljék belőlünk kitűnő oboázó. A következőkben pontosan ezt fogom elmondani nektek.

Nem számít, milyenek a körülmények, lehettek otthon az ágyban vagy egy parkoló kocsiban, csak az a lényeg, hogy a számotokra szükséges mértékben vonuljatok vissza, ahol nyugodtan játszadozhattok és szexisnek érezhetitek magatokat. A mostani leírás kedvéért tegyük fel, hogy egy heverőt választottatok. Egyedül vagy egy férfival, akit szeretsz és akiről tudod, hogy jól esne neki most egy jó kis oboázás.

Csússz a padlóra a lábai közé és nyisd ki a sliccét. Nyúlj be és érintd meg a farkát. Ha odavan érted, már kemény lesz a szerszáma. Ha ideges, akkor esetleg még összekuporodva találod az alsónadrágjában. Fogd meg és tarts a markodban a farkincát, majd halolj fel az arcához és csókold meg! Figyeld, érzel-e valamilyen reakciót odalent. A legkisebb mozgás már jó jel.

Most húzd elő a farkát és nézd meg, hogyan áll. Ha egyenesen felfelé, akkor nagyszerűen csinálod, egyébként pedig ezt kell tenned: Fogd a golyóit a bal kezedbe, a farkat pedig a jobba. Gyengéden markold meg és vidd a kezed a rúd aljához, és készülj fel a szopásra.

Körözz a nyelveddel az ajkaidon, hogy jó nedvessé váljanak és nézz a párod szemébe! Nézni akarja majd, amint franciázol neki. A férfiak szeretnek leskelődni. Most nyisk ki egy picit a szádat, hogy evvel kínozd és hergeld a férfit, majd kerülj nagyon közel a farokhoz. Lélegezz rá, fújj rá forró levegőt! Megint dugd ki a nyelvedet és nyúlj vele a farok felé, kínozd!

Győződj meg róla, hogy jó nedves a nyelved, ezután kezd bele a rúd aljánál és nyalj felfelé, szép lassan! Fordítsd oldalra a fejed, és tégy úgy, mintha ki akarnál belőle harapni egy darabot: óvatosan ereszd a fogaidat egy picit a húsába! Nedvesítsd meg a farkat megint a nyelveddel és, akár a kezeddel, terítsd szét a folyadékot. Egy nedves farok sokkal szexisebben néz ki és sokkal szexisebb hangokat produkál, mint egy száraz.

Eközben a bal kezed a golyókat masszírozza, esetleg egy kissé meg is karmolhatod. Ha kedved tartja, a golyók alá, mögé is nyúlhatsz, hogy elérd a popónyílás előtti rendkívül érzékeny területet, vagy akár a popónyílás felett is kalandozhatsz nagyon gyengéden az ujjaiddal. Ez, mivel a merevedést okozó izom innen ered, rekciót fog kiváltani párod farkában.

Miután jó párszor végignyaltad a rudat és az már teljesen nedves és merev, a férfi csalódottságában elkezd izegni-mozogni, ha nem kezdesz komolyabb dolgokba. Egy gyors pillantás az arcára tudatni fogja veled, ha túl messze húzod a bevezetőt. A kínzás persze nagyszerű... egy bizonyos pontig. Egy kis franciázási gyakorlat meg fogja tanítani neked, hogy mikor is éred el ezt a pontot. Egyik alkalommal, amikor felfelé nyalsz a rúd aljától a makk pereméig, ne állj meg! Folytasd a hosszú, nedves nyalást a farok tetején keresztül, egy picit elidőzve a középen levő lyuknál. Mártsd bele a nyelved hegyét, ha tudod, de még ne szopjad be a makkot! Most futtasd körbe-körbe a nyelvedet a makk pereme körül, egészen körbe, gyors áthaladásokkal a veled pontosan szemben levő puha bőrrésznél. Ez az a hely, ahol a legtöbb férfi a legérzékenyebb. De nem minden férfi! Ez egy olyan dolog, amit egy jó oboázónak meg kell tanulni, mihelyst kényelmesen érzi magát. Tegyél fel kérdéseket! Minden férfi egyedi, és egyedi az ő farka is!

Préseld végig a rudat és nézd meg, előbukkan-e valamilyen tiszta folyadék. Ha igen, mártsd bele a nyelved hegyét, majd húzd el lassan. Ki fog nyúlni, ahogyan a nyelved távolodik, és ez nagyon erotikus látvány a partnered számára. Mostantól csináld úgy tovább, ahogyan neked tetszik. Közelíts rá a makkra, mintha csokifagyiból lenne, és vedd a teljes makkot forró szádba! Tartsd ott pár másodpercig! Figyeld, ahogyan felnyög a partnered! Most gyorsan menj lefelé, és vegyél a farkából akkora darabot a szádba, amekkorát csak tudsz! Ne aggódj, nem fogsz megfulladni! Ha pont a megfelelő módon hajlítod a nyakadat, akkor simán a torkodba csúsztathatod!

Maradj így egy pillanatig, a farokkal lent a szádban. Érezd, hogy ott van benned! Ez majdnem olyan érzéki, mintha a puncidban volna. Meg fogod kedvelni ezt az érzést!

Ezen a pontos sok lehetőséged van. Íme az egyik: Csússz vissza, fel a farok hegyéig és verdesd neki a nyelvedet. Szeretőd mostanra már nagyon felizgult, és azt akarja, hogy párszor még vedd a torkodba a szerszámát. De ne hagyd magad megfélemlíteni! Ha engedelmeskednél neki, akkor két perc alatt vége lenne az egésznek, és ez miért volna jó?

Olyan gyors mozgással, ahogyan partnered bírja (ne engedd még elélvezni!), csússzál fel és le a farkán, mintha dugnátok! Ha partnered túl közel kerül az elélvezéshez, akkor állj meg, de legalábbis lassíts le. Ha nem érsz le egészen a rúd aljáig, a jobb kezeddel csalhatsz egy kicsit, hogy úgy nézzen ki a dolog, mintha a farok a torkodban volna. Így is olyannak látszik, mintha az egész szerszám a szádban volna, és még az érzés is olyan. Az O alakúra formált ujjaidat is csúsztathatod a rúdon, fel és le, a szopással megegyező ritmusban.

És egy újabb dolog. Amellet, hogy csupán a szádban van a farok, szívhatod is, ami egészen más. Vannak mély szívások és pici szívások és mindkettő marha jó érzés. Lehetséges persze, hogy partnered valamelyiket jobban szereti, ezért figyelj a reakcióira!

Vedd csak a makkot a szádba, és szívd úgy, mintha az egy mellbimbó vagy szívószál volna. Ez annyira jó érzés a férfinak, hogy benedvesedik a puncim, ha csak rágondolok. A másik típus a hosszú, pásztázó szívás, amikor az egész farkat beveszed, és szívod felfelé menet egész végig, mint egy nyalókát, majd visszamész az aljához és újra ugyanígy teszel, és lefelé menet is mindvégig szívod.

Egy fontos tudnivaló: Ezek közül a mozdulatok közül mindegyik nagyszerű érzés az első néhány vagy több alkalommal, de egy idő után ideje lesz a következő játékodra továbblépni. Nem azt akarod, hogy ellustuljon a farkinca. Azt akarod, hogy állandóan ingerelve legyen, majdnem, de nem egészen az orgazmus pontjáig.

És most éppen itt tartunk. Jobb kezedben ott a merev farok, a bal kezedben pedig feszes heregolyók. Hajolj hátrébb és vess rá egy pillantást! Gyönyörű, ugye? Vidd a jobb kezedet egészen a rúd aljához és szorítsd meg ott! Ettől a rúd megtelik és megvastagodik, és mostanra már a makk sima és csillogó lesz. Folytasd a farokkal a játékot, vedd a szádba, szívjad, szopjad, próbáld ki a különféle mozzanatokat, amíg úgy nem érzed, hogy a férfi már nem bírja tovább és pillanatokon belül spriccelni fog.

Hogy most mit teszel, az rajtad és a partnereden múlik. Én személy szerint szeretem látni a kilövellést. Képeket merítek belőle szexuális tartalmú álmaimhoz, és mellesleg, felvillanyoz a spriccelő geci látványa. Bámulatos, milyen sok kijön ebből a nedűből és milyen messze ellő. Ha te is látni akarod, érezni fogod a közeledtét a jobb kezeddel, és ebből tudhatod, mikor kell elhátrálni. Meg is próbálhatsz elkapni belőle valamennyit a nyelveddel, ha elég gyors vagy.

Nyugodtan le is nyelheted, vannak lányok, akik így tesznek, és rengeteg srác szereti, ha partnernője lenyeli a spermáját. Ügyelj azonban arra, hogy ne felejts el visszahúzódni egy picit, amikor belespriccel a szádba, mert különben köhécselni fogsz tőle, az pedig nem túl romantikus. Vedd a spermát először a szádba és tartsd ott, aztán nyeld le!

Egy másik, szintén izgalmas lehetőség (hacsak nem olyan helyen szeretkeztek, ahol nem maszatolhattok össze semmit), az, hogy a meleg, csodálatos nedűt engeded a szádba spriccelni, majd lefolyni a már amúgy is nedves farok mentén. Ez a farkat nagyon csúszóssá teszi, és ilyenkor gyönyörűséges még megérinteni is! Futtasd végig a kezeidet a szerszámon, érezd a kemény farkat felfelé haladva, elsimítva a fénylő ondót a makk felett. Ez is nagyszerű, buja látvány, számodra is és szeretőd számára is.

Most egy olyan franciázást adtál elő partnerednek, amit nem fog egyhamar elfelejteni. Hidd el nekem, ha követed a tanácsaimat, ez a fickó sokkal gyakrabban akar majd látni tégedet. Férfiaktól azt hallani, hogy ötven nő közül egy tudja igazán, hogyan kell jól farkat szopni. A többi úgy tesz, mintha ez egy szívesség volna. És erről is meg kell jegyeznem valamit: Ha nem szeretsz oboázni, pedig már megpróbáltad megszeretni, de még mindig nem megy, ne add fel! Lehet, hogy jobban fog tetszeni, amint egy kicsit idősödsz. A férfiak szerint az idősebb nők sokkal jobbak a francia szexben. De figyelmeztetlek, hogy sok olyan nő van, akik szeretnek farkat szopni, és mi igenis kemény versenytársaitok leszünk nektek, akik ehhez félénkek vagytok. Még olyan nőket is ismerek, akik el tudnak élvezni farokszopás közben.

Egy végső megjegyzés, ezúttal a férfiak számára: Ne erőltessétek! Nincs annál szörnyűbb, ha a nő fejét a férfi lenyomja oda. Nyugi! Ha a partnernődnek kedve van hozzá, úgyis hozzá fog látni, bár lehet, hogy csak a második szeretkezésetek alkalmával. És ha elég időt hagysz a számára, meg fogja tanulni szeretni. Ha a partnernőd nem élvezi a dolgot, talán több szerencséd lesz a következő szeretőddel."


Uraim, tessék rávenni a párokat az olvasásra, utána pedig várom a hálálkodó bejegyzéseket! ;)

84 komment

Címkék: férfi szex sex orgazmus erotika pénisz szopás petting erogén erogén zóna

A bejegyzés trackback címe:

https://szexklinika.blog.hu/api/trackback/id/tr9219392

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

egy nő 2007.11.06. 07:38:02

"Férfiaktól azt hallani, hogy ötven nő közül egy tudja igazán, hogyan kell jól farkat szopni. A többi úgy tesz, mintha ez egy szívesség volna."

Ha a nők 98%-a számára utálatos, akkor nem lehet, hogy az a 2% aki szereti az valahol nem normális? Akkor miért kell a perverziót úgy beállítani, mintha az lenne a norma?

Nem véletlen, hogy a mai indexes köznyelvben a "szopás" valami olyasmit jelent, hogy mások által kihasználva lenni.

nol · http://www.blog.hu 2007.11.06. 07:50:09

Ez hihetetlen. Most nem azért de ezt, és az előző témát is lehetett már máshol olvasni. Most akkor feltaláltad a spanyol viaszt, hogy más írását újként feltüntetve közlöd le? Hát.. nemtudom.

pp 2007.11.06. 08:03:41

Nagyon profi, minden nőnek javaslom tanulmányozni.

nonamed 2007.11.06. 08:07:06

Van még pár több éves (évtizedes) félidióta leírás a DC-n, sok sikert a gyűjtögetéshez...

nonamed 2007.11.06. 08:11:59

egy nő: isten mentsen meg minden férfit a hozzád hasonló nőktől... :)

egy nő 2007.11.06. 08:24:50

nonamed: isten mentse meg a nőket az olyan férfiaktól, akik normális dolognak tartanak és elvárnak olyasmit, amit a nők túlnyomó többsége utálatosnak tart.

De ebben elsősorban a média a felelős, megpróbálják bemagyarázni a normális nőknek, hogy valami baj van velük, és a 2%-os kisebbséget beállítani mintának.

z 2007.11.06. 08:30:15

egy nő: gondolom akkor a nyalással is így vagy.
Egyetértek nonamed második hozzászólásával.

z 2007.11.06. 08:36:03

egy nő: elvárjátok a férfiaktól a jó hosszú előjátékot, a figyelmet, a jó technikákat, hogy ne menjen el előbb stb. Ezek számunkra azért jók, mert a partnernek is jobb. Fordítva hogy van ez? Csak azt csináljátok, ami nektek is kifejezetten tetszik?
Az az érzésem, hogy te passzív élvezője vagy a szexnek.

Hogy nonamed-et idézzem:
\"sten mentsen meg minden férfit a hozzád hasonló nőktől...\"

És hogy az eredeti cikket idézzem:
\"figyelmeztetlek, hogy sok olyan nő van, akik szeretnek farkat szopni, és mi igenis kemény versenytársaitok leszünk nektek\"

Ne csodálkozz, ha partnered egyszer csak máshol keresi az élvezeteket.

samu 2007.11.06. 08:37:51

Szia "egy nő"!

Lehet, hogy a szavaidat idézve 98%-a visszataszítónak tartja a dolgot a nőknél, azonbana férfiaknál 98% szerintem pont fordítva van ezzel (a többi kb. impotens lehet). Minden férfi szereti ha jól leszopják és valóban kevesen tudják jól csinálni.
Kedves "egy nő" nyaltak már ki igazán jól? (Szerintem kimaradtál...)

egy másik nő 2007.11.06. 08:37:52

egy nő: mégis honnan veszed ezt a 98%-ot? ismerőseim közül mind szeretik csinálni, többek között azért is mert SZERETNEK örömet okozni a kedvesüknek.

egy nő 2007.11.06. 08:52:05

Tapasztalataim szerint, meg amit más nőktől hallok, a férfiak többsége egyáltalán nem hajlandó nyalni, egy kisebbség pedig elvárja a szopást naponta, nyalni viszont egy hónapban egyszer, ha már nagyon kínos az egyenlőtlenség.

A nőkben sokkal erősebb a kényszer, hogy megfeleljenek a férfi és a médiából sugárzott kép elvárásainak, ezért az orális szex általában nem kölcsönös, és a nők húzzák a rövidebbet, magyarán szopatják őket.

De nem ez az alapvető kérdés, hanem az, hogy miért kell olyasmit (szopás, nyalás) normális szexuális viselkedésként reklámozni, amit az emberek többsége természetes módon undorítónak talál. Az emberekben (férfi, nő -- elsősorban a nők) kialakul egy megfelelési kényszer, azt hiszik, hogy csak velük van probléma, ezért aztán színlelnek még önmaguk előtt is. Csak a legjobb barátnőiknek merik bevallani, hogy mennyire utálják az orális szexet. A nyalás is inkább kínos, el kell játszani a bénázgató pasasnak, hogy milyen jó és milyen hálásak vagyunk neki, különben megsértődik.Az meg különösen kiakasztó, hogy milyen agresszíven reklámozzák ezeket a kisebbségi szexuális szokásokat, már nem lehet egy újságot vagy egy internetes portál címlapját kinyitni anélkül, hogy ne ordítanák az ember (különösen a nő) képébe, hogy ha te ezt nem csinálod, akkor beteg vagy.

Bubus 2007.11.06. 08:57:59

Ezt ki a f.szom találta ki hogy a nök 98% számárá utálatos dolog az oboázás??? Ezt csak valami prüd fapicsa gondolhatja aki még az életben nem dugott egy jót sem.
Az én tapasztalatom az, hogy 10-böl 10 nö szívesen(!) megcsinálja, és ha jól csinálja akkor még élvezi is.

egy nő 2007.11.06. 08:58:09

egy másik nő: A cikkszerző írja, hogy 50 nőből 1 csinálja jól, a többi 49 csak szívességet tesz a partnerének. Az én barátnőim, ismerőseim körében is kb. ez az arány. De kérdezd meg a férfiakat, ők panaszkodnak a legjobban. Az eszükbe sem jut, hogy egyszerűen nem kéne olyat követelni, elvárni a partnerüktől, amit ő nagy valószínűséggel nem szeret.

dr. Wilbur Swain 2007.11.06. 08:59:08

nonamed: mindkettő kommenthez csatlakozom

mxplanet 2007.11.06. 09:07:24

valóban a nők 5 %-a csinálja jól. ebbe beletartozik az, hogy le is kell bizony azt nyelni oylkor-olykor...nem mindig, mert valamikor az az izgató ha arca megy a spricc.
nem értem sok nő miért finnyáskodik.
bezzeg a puncilét azt szaporán nyeljük csak, ha nem akarunk megfúlni a nyalás közben.

Bubus 2007.11.06. 09:07:25

egy nô: nagyon sajnálom azokat a nöket akik olyan hazúg kapcsolatban élnek, hogy a partnerükkel nem tudják megbeszélni azt sem hogy kinek mi és hogyan jó. A sex-nek napjainkban a kölcsönös örömszerzés a célja, letlégyen az bármilyen formában is. Ezt pedig csak a partnerre figyelve, együtt tanulva lehet elérni.

mxplanet 2007.11.06. 09:07:55

egyébként a nyalás művészete kommentek miért tüntek el????

egy nő 2007.11.06. 09:19:31

Bubus: pont ez a lényeg, hogy amikor minden áldott nap az Index címlapján szólítanak fel arra, hogy szopj, és főleg fiatalabbak között már azt tekintik normálisnak, ha az első együttlét alatt a lánynak le kell szopnia a fiút, akkor nagyon nehéz azt mondani, hogy én ezt nem szeretem, nem akarok orális szexet és kész. Nagyon erős a nyomás, és főleg a nőkön. Kevesen mernek kiállni, még egy ilyen anonim fórumon is nyomják a politikailag korrekt szöveget, még maguknak sem merik beismerni, hogy ha nem jönne a médiából ezerrel, hogy ez a normális, akkor nem csinálnák.

mxplanet 2007.11.06. 09:21:27

pedig ez a normális.

Zsiba 2007.11.06. 09:22:15

egy nő: Na látod ez a probléma! Az őszínteség teljes hiánya! Te is eljátszod, hogy milyen jó, ahelyett, hogy segítenél a pasinak, rávezetnéd, hogy miként okozzon neked örömet... Ettől persze könnyen vagy frusztrált és érzed úgy, hogy kínos az egész. Inkább vágja be a cerkát, aztán pár perc múlva túl vagy az egészen. ŐSZÍNTESÉG, TÜRELEM - és akkor NORMÁLIS nő lennél.

Kaporszakáll 2007.11.06. 09:23:52

Nem azt írták, hogy a nők 98%-a utál franciázni, hanem azt, hogy 98% nem csinálja jól. Ez komoly különbség.
És a franciázás nem perverzió!

eric · http://vastagbor.blog.hu 2007.11.06. 09:33:49

Hű mi megy itt. Ha nem a munkában ülnék nyitnék egy sört.

Amugy meg. A szopás akkor is jó ha a nő nem annyira ügyes benne. Az én tapasztalatom szerint kb minden 5. csaj nagyon tehetséges ilyen téren.

egy nőt, pedig jól seggbe kéne rakatni pár négerrel, hogy ne legyen ilyen merev xD

az index pedig nem felszólít a szopásra csak ezt irja: A szopás művészete
Mindenkiből lehet kiváló oboázó.

VV 2007.11.06. 09:37:41

Én pl. a nyalástól vagyok rosszul, valahogy nem bírja a gyomrom sajnos. De mégis megcsinálom a partneremnek, és ha látom, hogy élvezi, akkor már nekem is kezd jobb lenni.
A puncinyalás ezerszer gusztustalanabb dolog mint a fasszopás, ez tény.

RAMBO · http://szolo.blog.hu 2007.11.06. 09:38:56

egy nő: azt akartam írni, hogysajnálom a pasidat, de valószínűleg béna ahoz, hogy rendesen kinyaljon, vagy elég nyominger, hogy ne vegye észre, hogy színleled azt, hogy jó neked, ha kinyal.

Azok a barátnőid pedig, akiket egyszer nyalnak ki havonta, míg ők naponta szopnak, egyszerűen idióták.

Szerintem te kreténekkel veszed körül magad.

RAMBO · http://szolo.blog.hu 2007.11.06. 09:39:32

Amúgy a cikk harmatgyenge.

egy nő 2007.11.06. 09:44:59

Zsiba: én őszinte vagyok, pont ezért mondom, hogy a nők többsége nem akar orális szexet és rendszeresen megjátssza az orgazmust. Hidd el, a te partnernőid is megjátsszák/megjátszották.

Attól, hogy hosszasan beszélgetünk a szopásról és arról, hogy \"néha bizony le kell nyelni\", nem fog megjönni a nők kedve. Ezt csak a szexuális \"tanácsadó\" ipar hitette el az emberekkel, hogy csak beszélni kell róla, és akkor minden rendben lesz (és ha nincs rendben, akkor orvosi eset vagy).

Egyszerűen az az elgondolás, hogy kérhetek olyasmit a partneremtől, amit ő undorítónak talál, valahol nincs rendben. Még kölcsönösség esetén sem. Többnyire persze nincs kölcsönösség, a nőt szopatják és kész.

Kaporszakáll: azt írja a cikk, hogy a 50 nőből 49 csak szívességből teszi. Azt már én teszem hozzá, hogy nem csak szívességből, hanem azért is, mert a médiában azt hallja, hogy ezt kell csinálnia. Kábíthatod magad a többi férfivel együtt, de hidd el, ez az igazság.

Az olyan férfi, aki nem várja el a szopást, válogathat a legszebb és legkedvesebb lányok között...

VV: egyszerűen ne nyalj, ha nem szereted - és aztán ne várd el a szopást. A partnernőd nagy valószínűséggel (98%) nem fogja hiányolni. (Egyébként honnan tudod, hogy a nyalás gusztustalanabb? Próbáltad már lenyelni?)

Flea 2007.11.06. 09:47:09

Egy nő: Nem 98 % számára visszataszító, hanem 2% csinálja jól. Ha már a szopás nem megy legalább a szövegértelmezés mehetne. Amúgy ha szeretsz valakit annak örömet okozni az jó dolog és teljesen normális. Miköze van ennek a médiához. Kívánom neked, hogy szeress bele valakibe, legyen jó nektek az ágyban és akkor meglátod, hogy az lényeg, hogy adjál...

nyikk 2007.11.06. 09:47:47

Kapóbol van egy dolog ami szerintem kimaradt az írásból. :)

egy nő: Tökre sajnállak.

VV: Tény? Te viccelsz. :)

Amúgy szerintem minden nő tudja jól csinálni. Csak ez is olyan mint minden más: Tanulni kell. A lényeg két dolog szerintem. Az egyik, hogy "örömet szerezni" aminek a szeretet a lényege. (most rendes párkapcsolatról beszélek nem a fizetősről). A másik pedig az, hogy a nő magát nőnek érezze. Persze lehet még ezer más oka, de mindenképp valami hiány van ott, ahol ezt bűnös, undorító, felesleges, vagy akármi dolognak tartja valaki.

hónyomott · http://honyomott.freeblog.hu 2007.11.06. 09:54:19

legalább egy hivatkozást lökhetnél a bejegyzés végére mert ez így szimpla lopás

Zsiba 2007.11.06. 10:07:32

Egy nő: Őszinte vagy és megjátszod az orgazmust... itt valahol komoly ellentmondás van. Ez alapján pedig levonod a következtetést, hogy az én párom is megjátsza magát. Gratulálok! Jelzem nem játsza meg magát. A Te megítélésed szerint ráadásul mi normálisak sem vagyunk, mert nem undorodunk az ilyen dolgoktól, sőt különbeket is csinálunk mindenféle kényszer nélkül.
Mert a média ezt nyomja? Az orális szex nem a 20.-21. század találmánya. Média nélkül is csinálták már az ókorban is.

atyaég! 2007.11.06. 10:07:59

egy nő: bár értem, hogy mit írsz, de ez csak azt jelenti, hogy még hosszú utat kell bejárnod... eddig nem a megfelelő emberekkel találkoztál. ha majd azzal találkozol, akivel kell, örömmel le fogod szopni. ő meg örömmel ki fog nyalni. a többieket meg felejtsd el. az ő érdekükben is. :P

juhéjj 2007.11.06. 10:14:56

"Tapasztalataim szerint, meg amit más nőktől hallok, a férfiak többsége egyáltalán nem hajlandó nyalni, egy kisebbség pedig elvárja a szopást naponta, nyalni viszont egy hónapban egyszer, ha már nagyon kínos az egyenlőtlenség."

uram isten, kezd a vérnyomásom az egekbe szökni. szerintem te simán csak hülye vagy.

fool.fighter · http://foolfighter.blog.hu 2007.11.06. 10:15:40

Egy no:

amit a szexiparrol irsz, abban tok igazad van, bar nehany nyomoreknak, aki ezt kihasznalja, biztosan kurva jol jon, hogy lehet ezerrel kabitani a kislanyokat.

abban vitazom veled, h a nok nem szeretik, vagy nem szivesen csinaljak oralisan. igaz, nem vagyok no, de meggyozodesem, h ez unisex.

ha nem csinaljak szivesen, akkor ott gubanc van az erzesekkel. szopni meg nyalni - valtott a felallas, de tok kozos, hogy mindegyik szar olyan partnerrel (mondjuk en az elobbit nem tudom, az utobbit viszont igen), akihez nem vonzodsz. akar testileg, akar lelkileg. ha vonzodsz (vagy maskeppen szereted), akkor nem jelent gondot lemenni a partner laba koze, s akar le is nyelni.

bakker, en se nyalok ki szivesen olyan csajt, aki nem tetszik.

ugyhogy a csaj ismeroseidnek csak azt javaslom, hogy ha necces az oralis, akkor valtsanak partnert. ne a szexizmus vigye oket elore, hogy most azonnal, minel tobbet, minel tobbel, hanem varjak ki a sorukat turelmesen, amig eljon az igazi. es ha eljott, le se lehet majd oket szallitani a faxrol, meglatod. :))

vau 2007.11.06. 10:17:31

Egy no:

Vagy siman csak provokalni akarod a tobbieket, vagy fordulj pszihologushoz, vagy ideje egy alapos leszbi coming outnak.

Tuti hogy nem vagy teljesen normalis...

nyikk 2007.11.06. 10:18:57

Szerintem "egy nő" nem is ír komolyan. Csak provokál, hogy mások bizonygassák az ellenkezőjét. :) Mert ugye nagyon hamar befullad egy "fórum", ha mindenki egyetért a témában. :)

enisno 2007.11.06. 10:20:17

Ez már kb 50-szer megjelent. Tehát az a hivatkozás tényleg jó lenn.
egy nő: ellentétben a többiekkel én egy elég sok mindenben igazat adok neked.
A médiának nagy szerepe van, hogy ide jutottunk, és ilyesmi miatt is egymás torkának ugronak az emberek. Tulajdonképpen mindenki annyit kefélhet, bármi módon amennyit bír, amennyi lehetősége van, hisz a szexuális forradalom korát éljük, de ettől mintha nem lennének boldogabbak az emberek. Ha ez a szopás, nyalás olyan kibaszott jól működne, akkor kérdem én miért van olyan sok magányos ember , miért mennek tönkre a kapcsolatok.
Talán nem is a technikán van a hangsúly, ha egy nő szereti a partnerét, és bízik benne, kedve van hozzá, akkor jól fog szopni, lehet hogy elsőre nem lesz tökéletes, de hamar belejön, ennyi.
Ha meg a technika nem jó, akkor ott talán máshol kellene keresni először a problémát, akinek meg a tecnika a lényeg, az elég kevéssel is beéri, a technika ugyanis valóban tanulható, de a hozzáadott érzelem már nem igen. De azt hiszem ez egészen más lapra tartozik.
Erről nem beszélni kellene, hanem megélni. Ki így, ki úgy.

egy 2007.11.06. 10:21:10

Kedves egy nő... sajnállak... az egy dolog, hogy jó eséllyel még életedben nem élvezted a szexet úgy igazán, de hogy érzéseid sincsenek, az tényleg szomorú:'-(

egy férfi 2007.11.06. 10:27:14

Hát szerintem ha két ember szereti egymást, ott gikszer nem lehet. Ha őszinték is egymással, akkor pedig a szexuális Kánaánba vezetik egymást előbb-utóbb.

A lényeg a franciánál és az évezetes szexnél a tisztaság, dehát ez alap.

Egyszerűen érthetetlen számomra az a fajta prüdéria, hogy a franciázás visszataszító és csak egy elvárás, amit "teljesíteni kell". Az pedig messze érthetetlen, hogy ez egy szexuális deviancia. Ugyan... Nekem nem volt elvárás, egyszer csak azt vettem észre, hogy a csajom szívesen csinálja, na meg azt, hogy őt is izgatja és pörgeti.

És igenis van abban izgató, hogy megkérem (legtöbbször kérni sem kell, jön magától) a csajomat, hogy térdeljen elém, és vigye végig a dolgokat, és látom rajta, hogy ő ezt nem kényszerből, hanem szeretetből csinálja. Cserébe én is addig kényeztetem más alkalmakkor, amíg szinte meg nem őrül. A lényeg a kölcsönösség és az elfogadás.

Egy nő, ha nem akarsz a média elvárásainak megfelelni, szard le, hogy mi folyik a médiában - nem kell külső erők által meghatározottan élni... senki nem kényszerít rá.

A színlelt orgazmus meg a nem kellő összehangoltság, az őszintétlenség (hazudozás), a rövid, tartalmatlan előjáték, vagy a technikai tájékozatlanság és a rövid, egy-két-háromperces szex holtbiztos jele, már elnézést.

PP 2007.11.06. 10:28:49

Szerintem ha be vagyunk gerjedve minden magától megy fölösleges itt az észt osztani. Imádom ha leszopnak és közben én is szeretek nyalakodni. Persze csak lányokkal. :)
Egy férfi.

egy nő 2007.11.06. 10:35:54

Zsiba: én csak ritkán játszom meg, de a nőismerőseim, akikkel ilyen témákról beszélünk, többnyire rendszeresen. Kábítsd csak magad nyugodtan, ha akarod, a te barátnőd is megjátssza, a kérdés csak az, milyen gyakorisággal.

Na itt egy kis videó:
www.youtube.com/watch?v=RDADTMqDDL8

Egyébként szerintem ez elég gyenge alakítás, én ennél sokkal jobbat tudok :)

Egy kis olvasnivaló:
www.google.hu/search?q=fake+orgasm

Na elmentem dolgozni, helló mindenkinek, aki válaszolt.

nyikk 2007.11.06. 10:37:37

Ja...színlelt orgazmus. Ez az egyik legviccesebb dolog a szexben. Színlelni valamit ami önmagában is eleve jó. :)
Ha színlelni kell, akkor ott már minden van, csak őszinteség, szeretet, vágy és hasonlók nem.
De ha ezt valaki szereti, ne beszéljük le róla. :)))

Zsiba 2007.11.06. 10:40:13

egy nő: higgy amit akarsz.

Kazi 2007.11.06. 10:44:40

Isteneeeeeeeeem "EGY NÔ"!
Itt a legnagyobb hiba volt az, hogy az egy utan odabiggyesztetted hogy nô :)

Viccet félretéve még mindig tényleg itt tartunk, hogy azon gondolkodnak emberek aa sexben mia a normális. Mindenkinek aza a normális amit ô amga csinál. Az egy nônek nem normális ha kinyalják, ha szopik, szak ha szárazon beteszik és meglökik. Van aki szeret szopni és normális neki van aki meg nem, van aki buzi és van aki nem.......

Kacsati 2007.11.06. 10:51:24

Olvasom a hozzászólások elejét... És azt látom hogy egy konzervatív, talán a szexet még kötelességnek megélő hölgy próbál holmi Jean D'Ark ként közdeni a világgal amiben él... Vannak persze olyan csoportok és olyan nők ebben a világban akik számára a NORMÁLIS szex egyet jelent a passzív szex élményével, azaz a misszionárius póz és közben azon gondolkodnak hogy a plafonról le kellene szedni a pókhálót. Hogy undorító volna az orális szex? Hja kérem, aki világ életében a prüdéria csapdájában élt, az nem is fogja vonzónak tartani... Amúgy meg az hogy a gyerekek ezt látják és kényszernek élik meg... Ugyan már, kedves Egy nő!!! Légy oly szíves és ébredj fel a magad keltette álomvilágból, csak egy pillanatra és néz körül... Néha nem ártana...

Delanox 2007.11.06. 11:03:02

Nem tudom, hogy nekem mázlim volt, de volt pár csajszi az életemben, akiket időnként nekem kellett visszafogni, hogy most nem vágyok szopásra... Volt olyan, aki képes lett volna minden reggel megtenni, de ezzel elvette volna a dolog \'ünnepi jellegét\', és kifejezetten rosszul esett neki, amikor kértem, hogy ma inkább ne.

Egy nő: komolyan gondolod, azt a hülyeséget, hogy ennek a média az oka??? Kama Sutráról, Tantraszexről hallottál? Középkori francia regényeket olvastál valaha? Sokkal cifrább dolgok vannak ott, mint a síma kis orális szex... Szép dolog a hűség, de aki a hozzád hasonló beállítottságú nőt megcsalja, azt valahogy nem tudom elítélni.

egy férfi 2007.11.06. 11:09:40

Kedves "egy nő" én is sajnállak!!! Ha valaki csípőből nem gusztustalan dologként közelíti meg,az orális szex az egyik legszebb dolog,és te ebből maradsz ki!Nem lennék a helyedben!
Azt viszont elismerem,h sok köcsög férfitársam leamortizálja a témát,de nem ebből kéne kiindulni!
A kedvesem valóban nem szívesen csinálta,én soha nem erőltettem!!!,de beszélgettünk róla,fantasztikus élményekben részesítettem a nyelvemmel és ő viszonozni akarta,csupán azért mert szeretett,nem erőszakből,és rájött,h kurva jó érzés az,h az őrületbe tud kergetni,és az igazi szex erről szól!
Minden csak megközelítés kérdése,na meg egy kis kultúra és higiénia sem árt hozzá!

Kacsati 2007.11.06. 11:11:41

NORMÁLIS szex... Egyetértek Kazival miszerint a szexualitásban egy két extrém példától eltekintve minden normális amit a felek szeretnek... Azt hiszem hogy ez az amiben nem lehet általánosítani hogy ez normális az meg nem.
Lehet itt a médiát ostorozni, meg lehet mindenféle teóriákat gyártani... csak felesleges. Vegyük végre tudomásul, hogy a testiség nem egy kényszer, az az örömforrások egy legszebb formája.
Ha valaki "egy nő" gondolatait osztja azt is elfogadom, de azonosulni nem fogok velük. Aki a szexualitást a szükséges rossz szintjére rontja le azzal nem lehet mit kezdeni, sem meggyőzni sem pedig felszabadítani nem lehet a saját börtönéből. Középkori bigott felfogás, de ahogy sok más úgy ez is megfér a világunkban.
Mellesleg kicsit kilóg a lóláb nekem amikor azt írja Egy nő komment-társunk hogy "én csak ritkán játszom meg, de a nőismerőseim, akikkel ilyen témákról beszélünk, többnyire rendszeresen." Ez olyan mint mikor ciki beismerni magunknak és a világnak hogy valamit nagyon elcseheltünk az életben és inkább a BARÁTUNK mögé bújunk...:) Hiszen tudjátok: mindig a barátunknak vannak gondjai, nekünk sosem...:)

Kacsati 2007.11.06. 11:15:33

Egy férfi: valahol te fogalmaztad meg közvetve azt amiről itt szó van.:)
Nyitottság!!! Mert oké én elfogadom hogy valaki alapból undorítónak tartja az egészet, mert mondjuk ilyen-olyan képzeteket köt a férfi vagy a női nemiszervhez... De ha bigott mód ragaszkodik a nézeteihez, akkor talán örök életében az eszméi rabja lesz és elkezd okokat keresni hogy bizonyítsa azok életképességét... Lehet az a média, a közelgő Világvége, a terjedő Szodoma és Gomorra... Közben meg csak egy konzervatív emberről van szó, aki nem tud a saját árnyékán túllépni.

GayBears · http://gaybears.blog.hu/ 2007.11.06. 12:20:24

Nahát, az igazság az hogy ezt csak egy férfi tudja jól csinálni!

A nők meg ahogy átolvastam a hozzászólásokat, basznak a férfiak igényeire.

f_GreGor · http://fgregor.blog.hu 2007.11.06. 13:04:47

Én türelmesen kivártam, h a barátnőm hagyja magát, h orálisan is eljátszak vele. Nem várom el, h engem is "leszopjon". Jobban szeretek adni, mint kapni. Ebben benne van a hosszú előjáték és a szex közben is a partnerre figyelés.

A fent bejegyzés évek (tizdek) óta fent kering a neten... :)

mxplanet 2007.11.06. 13:14:18

és a mélytorokról miért nem esik szó???

steelhand 2007.11.06. 13:18:21

Hol az a ser?
Ha már valaki a médiának akar megfelelni, az gáz. Amúgy meg lehet, hogy rendesen meg (és ki) kellene mosni a muffot és akkor valszeg, hogy nam havi 1 lenne a nyalás! Amúgy meg jobb kapcsolatokban ezt meg szokás kommunikálni.

egy sokadik nő 2007.11.06. 15:40:53

A jó szex nem arról szól, hogy patikamérlegen kimérjük, hogy pl. az utolsó hónapban én tizet szoptam és csak kilencszer nyalt ki a párom. A jó szex alapja az önzetlenség. Nem egyszer megesik, hogy amikor nagyon fáradt vagyok, orálisan kielégít, aztán még egyszer "rendes" szexszel is és nekem nem kell csinálnom semmit, csak élvezem. A fordított felállás is természetes (imádom meglepni és olyan helyeken letámadni, ahol nem számít rá - pl. amikor vezet - az elején általában ellenkezik, aztán persze nem bír magával ;-) , "azokon" a napokon pedig mindig oboázok neki, vagy kézzel oldom meg a dolgokat. Nem azért, mert kötelesség, hanem mert élvezem, szeretem látni, hogy megőrül érte, amit csinálok, ahogy reagál (ő és a szerszámja) a mozdulataimra, ahogy kitárulkozik (kicsit a hatalmamban is van ;-). A nyelést szerintem senki ne várja el, ha van kedvem, lenyelem, ha nincs, kiköpöm, néha meg a levegőbe megy.
"egy nő" - téged meg a barátnőidet szívből sajnálom. Ha nekem valami nem jó a szexben, akkor megmondom, hogy nem jó, csináljuk máshogy és pont, nem pedig tűrök, színlelek és a média meg a divat áldozatának állítom be magam. Csak hogy teljesen megbotránkoztassalak: van rá példa, hogy a popsiszexet is bevállalom (valaki írt az ünnepi alkalmakról ;-). Nálam ez az önzetlenség csúcsa, habár van barátnőm, aki kifejezetten élvezi. De: ha érzem, hogy nem OK, akkor szólok, hogy leállunk és másképp folytatjuk. Szükséged lenne egy jó partnerre, de ilyen hozzáállással nem lesz könnyű. A szex olyan, mint a karácsony - jobb adni, mint kapni.

Nerve 2007.11.08. 08:23:09

"egy nő: A cikkszerző írja, hogy 50 nőből 1 csinálja jól, a többi 49 csak szívességet tesz a partnerének. Az én barátnőim, ismerőseim körében is kb. ez az arány. De kérdezd meg a férfiakat, ők panaszkodnak a legjobban. Az eszükbe sem jut, hogy egyszerűen nem kéne olyat követelni, elvárni a partnerüktől, amit ő nagy valószínűséggel nem szeret."

Nem hiszem, hogy az itt leírt cikk tekinthető megbízható statisztikai adatnak , de:

1, az, hogy 50 nőből 1 csinálja jól az nem azt jelenti, hogy csak az az 1 szereti is csinálni.
2, nem az a 49 hanem az ÖSSZES szívességet tesz a partnerének mivel az örömszerzés ezen formája, egyoldalú általában. Vagyis mikor valaki nyal, esetek többségében nem szopják és viszont. DE ez nem egyenlő megint csak azzal, hogy nem szereti, nem szivesen csinálja...

Tisztára úgy beszélsz mint valami hitgyülekezetes vagy aki most került ide a középkoból. Őszíntén sajnálom a partnereidet...

Ice 2007.11.12. 22:32:10

Nem vagom mi rossz van a szopásba ? Amikor a redvás buz nők elvárják h kinyaljam a redvás pinájukat ... akkor én ne várjam el h leszopjanak ? Szanalom ennyi a véleményem No Coment ne h mar a szopas perverzió legyen lamak

nnn 2007.11.25. 21:17:03

Leszopni egy pasit az egyik legnagyobb élvezet. Annyira szeretik - én pedig szívesen okozok örömet nekik.
Nem tudom, hogy jól csinálom-e (végülis elélveznek...), de a lelkesedésem 100 %-os. Imádják nézni.
Meg különben is: szopni sokkal kényelmesebb: csak 10 percig tart, szemben a dugással, ami minimum 20 perc, de olykor 2 óra.
Ha szeretsz egy pasit, akkor mindenét szereted: a farkát és az ondóját is.

:) 2007.11.30. 17:06:11

Imádom kényeztetni a partnerem.Nagyon fontos az előjáték a szexben:)
Ha én kapok akkor adok is ez szerintem így van rendjén nem?:)

egérke 2007.12.18. 19:00:29

Az én véleményem a nők 80%-a szeret szopni a fennmaradó 20%-ot pedig rá lehet venni, hogy megprobálják,és útána már nem is akarnak letenni róla.

Julis. 2008.08.06. 11:05:08

Sztem a szopás joo!!!bár télleg nem minden csaj szereti de meg lehet probálni xD

Julis. 2008.08.06. 11:07:26

amugy elöször csak pettingeljetek csajok mer akkor nem fáj (annyira)az első sex!!!

asdfghjk 2008.08.06. 11:07:54

leszoptak de nem is éreztem ,mer olyan részeg voltam

Julis. 2008.08.06. 11:10:16

hmm.....de joo neked!!majd meglátjuk ha nem leszel részeg hogy fox élverkedni amikor lesazopla.....illetve leszopnak xDxD

Julis. 2008.08.06. 23:41:17

amugy még mielőtt vki azt hinné nem vok ninfo mániás xDxDne reménykedjetek xD

Telepi 2008.08.12. 10:58:37

Na ez a téma is le van zárva...sok gyogybicikli..

Julííííííííííííííííííííííííí. 2008.09.09. 20:06:41

"Én normális avygok kéremszépen meg mondták a hangok"XDXD

1 srác 2008.09.29. 00:48:36

Nem értem azokat a lányokat akik ezen írásra felkapják a vizet. Igen is kevés lány van aki tisztességesen tud bánni a szerszámmal. Ha egy lány elvárja h rendesen ki legyen nyalva, akkor igen is tanuljon meg rendesen szopni. És a szopás szó nem jelent alárendeltséget. Persze aki ezzel nem ért egyet az max lemarad rólunk hosszútávra. Kit érdekel? Ha egy lányt megcsalnak annak oka van !!!

Julííííííííííííííííííííííííí. 2008.10.01. 19:20:58

mijjen igazad van
XD

huncika 2008.10.15. 16:29:27

hm...a szopás az egy jó dolog sztem:D:D én szeretem ilyen módon kielégíteni partnerem, ha vki nem csinálja a partnerének nem érdemli meg, hogy kinyalják. Előjátékhoz hozzátartozik vagy csak egy sima pettingbe:D...de hamár belekezdünk a habostorta készítésbe akkor az epret is tegyük már rá:D:D... Egy nő én is sajnállak de egyszer majdneked is jó szexuális örömöd lesz. Ha nem akkor ne a partnerbe keresd a problémát hanem magadba:D:D... lehet te nem csinálod jól és ezt érdemled...na de az igaz h kevesen csinálják jól, dehát senki se tökéletes:D

WebDragon 2008.11.12. 13:06:33

Tudjátok, az nem mindegy, hogy a szopás alkalmából a farok melyik oldalán álltok.

Szerintem sok csaj, csak azt gondolja, hogy jól csinálja. Persze erről a sok agyament ffitársam tehet. Én megpróbálom a saját igényeim szerint irányítani a másik nemet. Mert, ha már egyszer az én kedvem miatt beveszi, akkor tegye is azt a kedvem szerint.....

Aniciccc 2009.02.25. 09:26:12

Sziasztok!
Én igenis szeretek szopni,főleg olyannak szeretem csinálni,akin látom,hogy élvezi is.Mert..vannak olyanok,akik nem tudják kimutatni az élvezetet.Az sem mindegy milyen farok amit szopni kell,de a legtöbbet jó szopni:P

Cathy... 2011.06.09. 23:41:47

@egy nő: Egyáltalán nem értek veled egyet. A párommal már több mint 3 éve együtt vagyunk, és ő imádja nekem csinálni és ő csinálja többször. De én is szeretem kielégíteni a számmal, mert nekem tetszik, és szeretem azt, ahogyan élvezi és ez engem is izgat.
Szerintem inkább pont azzal van baj aki ezt nem szereti csinálni. Mert magát a faszt azt szereti a nő, nem? Ha nem szeretné nem tenné olyan helyre, ahova teszi... De ha szereti, akkor a szájába már nem elég jó?
Az a 98%... Sok nő azért nem szeret szopni, mert nem szereti a sperma ízét, de a pasik azt is élvezik, ha nem a végéig, hanem csak előjátékként játszunk vele. Amúgy meg most komolyan nem értem, hogy mi a baj a szopással. Adottak a lehetőségek, hogy úgy szerezzünk örömet a párunknak és magunknak ahogyan csak tudunk. Szerintem, ha valaki igazán szereti a másikat, akkor az minden részét szereti. Bár aki télleg egyáltalán nem akarja, az inkább ne csinálja, mert véleményem szerint egy férfi számára nincs annál lelombozóbb. De tuti, hogy az a 98% nem 98%, mert azt nem hiszem el...

klausz 2011.09.08. 22:06:26

Ha kölcsönös az örömszerzés,mért baj ha a párod kényeztet,semmi sem tiltott a szexben ami jól esik,nkem egyszer sem kellett a partnerem,rávenni,hogy szopjon le,de a puncija sem maradt száraz,imádta ha a punciját nyelvel kényeztetem. Gondolkodás nélkül kényeztette a farkamat a csucsig ,és jól csinálta eszméletlen jó volt.

zolwa 2011.12.17. 03:51:37

@Cathy...: A sperma izet meg lehet valtoztatni ugy,hogy 1,5-2 oraval sex alott gyumolcslevet inni,vagy csokit kell enni.

zolwa 2011.12.17. 03:56:02

@:): Egyetertek.Szerintem egy kapcsolatban a kolcsonosseg nelkulozhetetlen.

knagy46 2012.08.25. 21:20:15

sokan nagyon elfogultak vagytok a dolgot illetően. Úgy csináltok mintha vénemberek lennétek. Teljesen az ókorban éreztem magam a kommentek-től. Azt hiszem mér tudom, hogy miért van annyi boldogtalan ember(házasság, kapcsolat)...
Nem is értem hogy lehet /undorítónak, gusztustalannak/ nevezni az egymásnak okozott örömöket. Aki ezen a véleményen van az szerintem nem szereti igazán a párját.Az orális kielégítéstől, izgatástól minden értelmes nőnek és férfinak fel kell izgulnia, aki nem ezt teszi az elnyomja a vágyait!
Gondolom ti min idősebbek lehettek nálam de az élvezet sem kortól függ. (egy 19 éves lány) :)

zombie67 2018.04.11. 15:28:06

Lófaszt a seggetekbe, agyhalottak!)))

Lord88 2019.04.12. 00:38:55

@egy nő: Egy kicsit el vagy tájolódva ezzel a 2%-al. Ha egy nő alaposan ki van elégítve boldog . Ha pedig boldog mindent elkövet, hogy a párját is boldoggá tegye. Én mint férfi mondom, hogy akivel eddig együtt voltam, mindenki hálás volt azért amit nyújtottam neki szájjal, kézzel, farokkal, cserébe ők is igyekeztek jól oboázni és imádták, imádják, ha élvezem. Ez a te 2 %-od,akik szívesen furulyáznak ez nálam 100% Az nem járja, hogy csak élvezed amit a párod ad és cserébe nem kap vissza semmit. Igaz ez a bejegyzés már régi, azért én mégis úgy érzem, hogy ennek a hozzászólásnak itt a helye. Összefoglalva : A szex olyan, mint egy mérleg. Annyit kapsz amennyit adsz. Amennyiben ez nem valósul meg úgy rossznak minősül a szexuális életed. Sajnos nekem pont a házasságom vált ilyenné...

Lord88 2019.04.12. 00:44:35

@ egy nő: Bocsánat a nejem (lassan már ex nejem)valamilyen sziten lerontotta azt a 100%-ot. Bár valójában neki az idő előrehaladtával ment el a kedve. Eleinte nagyon lelkes oboás volt, később elhidegültünk egymástól, akkor olyan lett, mint te.

Zoltán Bitter 2019.04.15. 11:20:37

Erdekes, mar megkivantam ujra.. Volt egy baratnom azugyesrn csinalta. Nagyon elvezzem vele Franciazni..
süti beállítások módosítása