Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Mi is ez a blog tulajdonképpen?

Ezen az oldalon megtalálsz mindent ami a szex-szel kapcsolatos: tudnivalókat, tippeket, technikákat, tanulmányokat, stb.

EXTRA

Ha tetszett valamelyik cikk, iratkozz fel, mert vannak cikkek, melyek csak e-mailen érhetők el!
Név:
E-mail cím:

Kattints arra amelyik érdekel!

Szavazz! A Te érdeked is!


Utolsó kommentek

  • Zoltán Bitter: Erdekes, mar megkivantam ujra.. Volt egy baratnom azugyesrn csinalta. Nagyon elvezzem vele Francia... (2019.04.15. 11:20) A szopás művészete
  • Lord88: @ egy nő: Bocsánat a nejem (lassan már ex nejem)valamilyen sziten lerontotta azt a 100%-ot. Bár va... (2019.04.12. 00:44) A szopás művészete
  • Lord88: @egy nő: Egy kicsit el vagy tájolódva ezzel a 2%-al. Ha egy nő alaposan ki van elégítve boldog . H... (2019.04.12. 00:38) A szopás művészete
  • Laci Nagy1936: @:): Sajnos eddig feltaláltak műfaloszt, műpuncit és száz más szexkiegészítőt. De nyalógépet még n... (2019.03.11. 17:43) A nyalás művészete
  • Laci Nagy1936: @rémTündér /aprócska kismacska./: Tudjátok a tehén nyelve a legideálisabb volna nyalni. Az olyan m... (2019.03.11. 17:37) A nyalás művészete
  • Utolsó 20

Hazugságok az ágyban

2007.11.25. 16:25 :: Vizimento

"Az ágy életünknek az a területe, ahol -mint a Bermuda háromszögben -nagy titkok és rejtélyek várnak megfejtésre. Mindkét nem képviselői sajátos igényekkel, elvárásokkal, illetve előítéletekkel és tapasztalatokkal közelednek a másikhoz, sebből rendszerint számos félreértés, kudarcélmény, esetleg életre szóló szorongás, félelem származik. Sorozatunkban azokat a hiteket és tévhiteket vesszük sorra, amelyeket érdemes tisztázni, különben megronthatnak egy kapcsolatot.


1."Aki nem jut el az orgazmusig, az frigid."
A teljes ellazulás és az élvezet kétségtelenül a legjobb út a csúcspont eléréséhez. De ha az a gondolat uralkodik el rajtunk, hogy feltétlenül el kell jutni az orgazmusig, akkor a görcsös igyekezett éppen az ellenkezőjét fogja kiváltani. Minden nő eljut valamilyen úton-módon a csúcsig, csak meg kell találni az odavezető utat. Sokaknak ez már az első, alkalommal sikerül, másoknak talán csak évek múlva. Sokat segíthet, ha önkielégítéssel megtapasztaljuk, hogy hol, milyen érintés a legizgatóbb a számunkra, s a párkapcsolatban jelentkező probléma esetén, megmutathatjuk partnerünknek, mit, hol, s hogyan szeretnénk?

2. "A pénisz mérete teljesen mindegy."
Ahogy egyes /sőt, inkább többes/ férfiak a nagy, dús kebleket kedvelik, hasonlóképpen a nők többségének is a nagyobb pénisz jobban "tetszik", mint a kisebb. De ahogy a férfiak körében is szép számmal akadnak a kis mellnek pártolói, ugyanúgy sok nő is kellemesebbnek találja a kisebb péniszt, mert például az nem tágítja annyira a hüvelyt! Az ízlések és igények tehát ebben az esetben is sokfélék, az azonban egyöntetűen biztos, hogy az orgazmus szempontjából a méretnek nincs kulcsszerepe. A nők nagy többsége különben is elsősorban a csikló ingerlésével jut el a csúcspontig.

3."Minden férfi a nagy melleket kedveli."
A felmérések szerint a legtöbb férfinek nincs határozott ízlése, ami a melleket illeti. Bár kétségtelen, hogy a nagy mell láttán könnyebben ragadtatják el magukat. Legtöbbjük azonban barátnőjük kis mellét is imádnivalónak tartják. S mivel a nőknek kis százaléka rendelkezik kifejezetten nagy mellel, ezért ez az állítás eleve nem is lehet igaz!

4."Hetente legalább egyszer szeretkezni kell."
A felmérések azt mutatják, hogy a huszonéves párok többsége hetente két alkalommal él szexuális életet, de a szexológia nem ismer olyan tételt, hogy hetente legalább egy alkalommal szeretkezni "kell". A párok életében előfordulnak időszakok /pl. nyaralás/, amikor édes kettesben éjjel-nappal szeretkeznének, máskor viszont vannak olyan időszakok /vizsgaidőszak, határidős munka, stresszhelyzetek, stb./, amikor az embernek nincs kedve, vagy ideje a szexuális együttlétre. Ezt a partnernek nem árt figyelembe venni, és tolerálni!

5."A nők nem igénylik annyira a szexet, mint a férfiak."
Ez fatális tévedés, legfeljebb a több műszakos életvitel /munkahely, házimunka, gyereknevelés, stb./ vagy a biológiai szükségszerűség /havivérzés/, s az ezek nyomán kialakuló testi -lelki állapot eredményezi ennek a tévhitnek a továbbélését, ami egyébként a régebbi korok öröksége /vagy inkább ökörsége/. A nemek közötti megkülönböztetés napjainkban is oda vezet, hogy a férfiaknak kevesebb gátlásuk van, sokkal nyíltabban beszélnek szexuális vágyaikról, s előjogokat is követelnek magukat a nemi élet területén. Ha viszont egy nő tesz hasonlóképpen, akkor egy másik előítélettel rukkolnak elő /tudniillik, akkor biztos kurva!/

6. "Az első szerető örökre felejthetetlen marad a nők számára."
Vajon miért csak a nők számára? Ez ismét egy régi előítélet továbbélése, amelynek "filozófiája", hogy a nőnek egész életében emlékeznie kell az első Hímre, aki beavatta a nemi élet gyönyöreibe /?/. Az biztos, hogy mindkét nem számára az első szexuális együttlét emlékezetes marad. De hogy felejthetetlen is? Aligha valószínű. S a férfiak legalább úgy emlékeznek rá, mint a nők, ha különleges gyönyörökkel ajándékozta meg őket a partnerük. Hiszen az együttlét két ember kapcsolatát jelenti.

7."Az alkohollal jobban megy a szex."
A tapasztalatok szerint az alkohol valóban csökkenti a gátlásokat, de ugyanakkor tompítja az érzelmeket, s idővel lohasztja a szexuális teljesítményt is! Ha őszinték és mélyek az érzelmek, akkor nem kell efféle hangulatstimuláló szer! A bizalomra bizalom legyen a válasz. Ha egy nő valóban megbízik egy férfiban, akkor a szex terén is bizalommal kell lenni iránta. A gátlás a tudatalatti fontos védekező jelzése, amely azt jelzi, hogy a nemi kapcsolat még nem időszerű. Az alkoholból merített "bátorság" tehát nem felel meg az igazi érzelmeknek. Ez egyébként a férfiakra is érvényes: nagyon sokan közülük alkoholos állapotban nem jutnak el az erekcióig, s így "összeszednek" egy olyan kudarcélményt, ami később -igazi érzelmek esetén is -szorongás, s egy esetleges újabb kudarc formájában jelentkezhet.

8. "Aki orálisan akar szeretkezni,az perverz."
A férfiak péniszének vagy a nők csiklójának orálisan -nyelvvel, szájjal -történő simogatása nagyon sok pár kedvelt variációja petting vagy közösülés közben. Sokan nagyon élvezik ezt a "játékot", mert ilyenkor a gyönyörérzés különösen intim és intenzív. De, ha gátlásai vannak, s mindezt kellemetlennek vagy visszataszítónak érzi /remélhetőleg csak átmenetileg/, akkor közölje a partnerével, s ne csinálja, még ha esetleg partnere így is akarja.

9. "Ha egy nő önmagát elégíti ki, nem talál örömet a páros szexuális életben."
Ellenkezőleg! A nők az önkielégítés során kipróbálhatják, hogy mely érintések a legizgalmasabbak a számukra. Ezt a tapasztalatot aztán a partnerrel közös szerelmi játékban is kipróbálhatják. Öntudatos nők rávezetik a férfiakat a kívánt pontokra, s megmutatják, hogy hol, és hogyan kell simogatni őket? De jó megoldás az is, ha gyöngéden a másik fülébe suttogjuk a vágyainkat! A tapasztalatok szerint a férfiak kifejezetten izgatónak találják az efféle közös játékokat.

10. "A férfiak nem kedvelik a "tapasztalatlan" nőket"
A korábbi évtizedekben az volt a társadalmi elvárás, hogy a nő tapasztalatlanul, tehát szűzen menjen a házasságba. Ma sok nőnek az okoz fejtörést, hogy vajon elég tapasztalt-e szexuális téren, s leendő partnere nem találja-e túl "ügyetlennek"? Ha a kapcsolat érzelmi alapokon létesül, akkor az ilyen "problémák" nem játszanak döntő szerepet, s a párok kölcsönös, egymás iránti alkalmazkodással és megértéssel áthidalhatják ezt a problémát. Ami egyébként a férfiakra éppúgy érvényes, mint a nőkre! Ha az együttlét viszont csak a szexről szól, akkor kétségtelen, hogy a lepedőakrobaták-illetve balerinák jelentős előnyt élveznek a "szende" társaikkal szemben."

Szólj hozzá!

Címkék: férfi szex sex orgazmus erotika pénisz amatőr petting csikló erogén erogén zóna

A bejegyzés trackback címe:

https://szexklinika.blog.hu/api/trackback/id/tr35241358

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása