Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Mi is ez a blog tulajdonképpen?

Ezen az oldalon megtalálsz mindent ami a szex-szel kapcsolatos: tudnivalókat, tippeket, technikákat, tanulmányokat, stb.

EXTRA

Ha tetszett valamelyik cikk, iratkozz fel, mert vannak cikkek, melyek csak e-mailen érhetők el!
Név:
E-mail cím:

Kattints arra amelyik érdekel!

Szavazz! A Te érdeked is!


Utolsó kommentek

  • Zoltán Bitter: Erdekes, mar megkivantam ujra.. Volt egy baratnom azugyesrn csinalta. Nagyon elvezzem vele Francia... (2019.04.15. 11:20) A szopás művészete
  • Lord88: @ egy nő: Bocsánat a nejem (lassan már ex nejem)valamilyen sziten lerontotta azt a 100%-ot. Bár va... (2019.04.12. 00:44) A szopás művészete
  • Lord88: @egy nő: Egy kicsit el vagy tájolódva ezzel a 2%-al. Ha egy nő alaposan ki van elégítve boldog . H... (2019.04.12. 00:38) A szopás művészete
  • Laci Nagy1936: @:): Sajnos eddig feltaláltak műfaloszt, műpuncit és száz más szexkiegészítőt. De nyalógépet még n... (2019.03.11. 17:43) A nyalás művészete
  • Laci Nagy1936: @rémTündér /aprócska kismacska./: Tudjátok a tehén nyelve a legideálisabb volna nyalni. Az olyan m... (2019.03.11. 17:37) A nyalás művészete
  • Utolsó 20

A MySpace kiakar zárni felhasználókat

2008.01.15. 18:26 :: Vizimento

A MySpace kiakarja zárni azon felhasználóit, akik veszélyt jelentenek a gyerekekre.

Jogi és szülői nyomásra teszi mindezt. Jelenleg arra keres megoldásokat, hogy a felhasználók valódi életkorát ellenőrizhessék.

A My Space egy internetes társasági portál (olyan mint az Iwiw), melynek több mint 200millió regisztrált felhasználója van. Mivel az ilyen oldalak népszerűsége rohamosan nő, és a tagok nagy része tizenéves, ez vadászterület lehet a szexuális bűnözők számára.

A MySpace részletekre nem tért ki, de sokak szerint kétséges, hogy valaha is ki lehetne szűrni a nemkívánatos személyeket.

Az utóbbi két évben a MySpace már rengeteg biztonsági újítást vezetett be, ám ezek leginkább csak a portálon elhelyezett pornográf hivatkozások kiszűrésére alkalmas, és a linkre kattintókat egy ártalmatlan címre irányítja.

Vannak olyan elképzelések, mely szerint a 16 év alattiak adatlapjait csak a fiatalok láthatnák, valamint a 18 év felettiek nem jelölhetnek barátnak náluk fiatalabbat, ha nincs meg a vezetéknevük, vagy az emailcímük. Ám ez egyenlőre kivitelezhetetlen, hiszen nyílt titok, hogy a fiatalok nagy része nem a valódi életkorat adja meg.

Most egy olyan adatbázis létrehozását fontolgatja a MySpace, amelybe szülők küldhetik be gyermekeik email címét, ha meg szeretnék akadályozni, hogy gyermekük regisztrálja magát. Bár a mai világban, amikor egy új email cím regisztrálása "gyerekjáték", és nem tart tovább két percnél, nem hiszem hogy ez lesz a legjobb megoldás.

Meglátjuk mit találnak ki a MySpace-s fiuk...

Szólj hozzá!

Címkék: iwiw myspace bűnözés tini szexuális bűnözés társasági portál

A bejegyzés trackback címe:

https://szexklinika.blog.hu/api/trackback/id/tr55298696

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása