Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Mi is ez a blog tulajdonképpen?

Ezen az oldalon megtalálsz mindent ami a szex-szel kapcsolatos: tudnivalókat, tippeket, technikákat, tanulmányokat, stb.

EXTRA

Ha tetszett valamelyik cikk, iratkozz fel, mert vannak cikkek, melyek csak e-mailen érhetők el!
Név:
E-mail cím:

Kattints arra amelyik érdekel!

Szavazz! A Te érdeked is!


Utolsó kommentek

  • Zoltán Bitter: Erdekes, mar megkivantam ujra.. Volt egy baratnom azugyesrn csinalta. Nagyon elvezzem vele Francia... (2019.04.15. 11:20) A szopás művészete
  • Lord88: @ egy nő: Bocsánat a nejem (lassan már ex nejem)valamilyen sziten lerontotta azt a 100%-ot. Bár va... (2019.04.12. 00:44) A szopás művészete
  • Lord88: @egy nő: Egy kicsit el vagy tájolódva ezzel a 2%-al. Ha egy nő alaposan ki van elégítve boldog . H... (2019.04.12. 00:38) A szopás művészete
  • Laci Nagy1936: @:): Sajnos eddig feltaláltak műfaloszt, műpuncit és száz más szexkiegészítőt. De nyalógépet még n... (2019.03.11. 17:43) A nyalás művészete
  • Laci Nagy1936: @rémTündér /aprócska kismacska./: Tudjátok a tehén nyelve a legideálisabb volna nyalni. Az olyan m... (2019.03.11. 17:37) A nyalás művészete
  • Utolsó 20

Az orgazmus kiváltására alkalmazott petting módozatok és technikák

2007.10.27. 19:57 :: Vizimento

A csikló ingerlése


Általában a nők legérzékenyebb ingerlési pontja. Az alapszabály, hogy az ingerlést csak bizonyos izgalmi szint elérése után szabad elkezdeni, akkor sem közvetlenül. Előzetesen a nő hasát gyengéden át kell simogatni, majd a combok belső felét, ezután a vénusz dombot, majd a nemi szerv külső részeit. Csak ezek után célszerű közvetlenül a csikló ingerlését megkezdeni.

A szeméremajkak gyengéd széthúzása után kitapinthatjuk a csiklót. Kezünk középső ujjával végig simogatjuk a csikló mindkét szárát, majd mikor érezzük a csikló megmerevedését ujjbegyünk lassú mozgatásával ingerelni, kezdjük a csikló makkját. Közben időnként egy ujjbegynyi távolságra a hüvelybe is benyúlhatunk a csikló alatti részen, ami erősen növeli az ingerlés szintjét. A simogatásokat az izgalmi szint emelkedésével felváltjuk a középső ujj csiklón való rezegtetésével és így már rövidesen bekövetkezik a nő orgazmusa.

A "G folt" ingerlése


Annak ellenére, hogy Grafenberg már évekkel ezelőtt felfedezte, még nem mindig egyértelmű az értelmezése és gyakorlati megnyilvánulásai. Sok nőnél a G pont nem tapintható, vagy egyáltalán nem érzékeny az ingerlésre. Egyes nőknél tapintható, ingerelhető és kiváltható az orgazmus is, de kilövellés nem történik.
Grafenberg tanulmánya szerint valóban található a női szervezetben a húgycső mentén a férfi prosztatájához hasonló kisebb mirigycsoport, mely valóban váladékot is termel, ami a szexuális izgalom hatására a húgycsőbe kerül, és orgazmus esetén kilövell. A G folt a hüvely felső (hasi részén) található, a hüvely bemenettől kb. 6-10 cm-re. Kitapintása és ingerlése ujjal történik nyomkodással vagy dörzsöléssel. Az izgalom hatására babszem nagyságúra duzzad. A nő először átmeneti vizelési ingert érez, ami szexuális gyönyörérzéssé alakul át. A nő orgazmusát ez esetben a mirigy- váladék kilövellése kíséri. Egyes nők közlése szerint a G folt ingerlésével kiváltott orgazmus erőteljesebbnek és kielégítőbbnek tűnik a közösüléssel elért orgazmusnál.
Az ingerlések említett módjait fűszerezni lehet különböző orális játékokkal is. A száj és a nemi szervek kapcsolata már két ember legintimebb szférája, ezért különösen fontos, hogy a közös beleegyezéssel, minden kényszer nélkül történjen. Előfordul, hogy ez a két ember közötti kapcsolatokat elmélyíti szeretkezésüket, gazdagítja, és teljesebbé teszi. De előfordulhat az is, hogy ennek az ellenkezője történik, vagyis taszítóvá válik. Ismeretes, hogy sok nő számára a kielégülés éppen közösüléssel a legnehezebb, ezért előnyben részesítik a biztosabb és hatékonyabb csikló vagy G folton kiváltható orgazmust. Az "ars amandi"-hoz, tartozik még a különböző testrészekkel való ingerlés. Ez esetben elsősorban a nemi szervekkel és a mellekkel való ingerlések állnak első helyen, de egyéni kívánságok szerint egyéb testrészek is bevonhatók. Pl. a férfi pénisze makkjával izgathatja a nő mellbimbóit, csiklóját stb. A női melleknek különös szerepe lehet a férfi bármely testrészének az izgatásában és ingerlésében.
Az érzéki masszázs alkalmazása is igen kellemes lehet, mivel a szexuális örömszerzés eszköze a kéz. Az érzéki masszázs kiterjedhet az egész testre, de irányulhat, koncentrálhat az erogén zónákra is orgazmus kiváltása céljából. Az érzéki masszázsról fényképekkel illusztrált szakkönyvek kaphatók, melyek részletesen ismertetik annak módszereit.
Segédeszközök is számításba jöhetnek az ingerlések fokozására kifejezetten egyéni kívánságok és igények alapján. Sokan kedvelik, sokan természetellenesnek tartják. A szex boltokban ezeknek már az egész arzenálja kapható. Legismertebb formái a különböző alakú vibrátorok, amelyeket elsősorban nők használnak.
Ha nő ingerli a férfi péniszét, használja mindkét kezét, egyikkel a herezacskót alulról felfelé simogassa, a másikkal tapogassa végig a merev hímvesszőt, majd enyhén húzza vissza a fitymát, keze legyen síkos, majd ujjai hegyével cirógassa végig a hímvesszőt. Később ezt marokra fogva is lehet folytatni a fityma le és felhúzogatásával. Az ingerlésben időnként szünetet kell tartani, hogy ne történjen meg túl gyorsan a magömlés. A kézzel végzett műveletek kiegészíthetők orális játékokkal is. A száj egyébként fontos erogén zónánk. Ingerlése gyönyört és szexuális izgalmat jelent. A nemi szerv ingerlésekor a száj is kap ingereket, így nem csak a partner számára nyújt élvezeteket. A G folt ingerlése, melyet már az előzőekben említettünk szexuális élvezetet, sőt orgazmust is eredményezhet. Felmerülhet a kérdés, van-e a férfiaknak is G foltjuk?
Erre egyértelmű választ lehet adni: nincs.

Befejezésül azt mondhatjuk, hogy a petting a modern szexológia eszköztárának és a kulturált szeretkezés lényeges eleme, még az esetben is, ha a közösülésnek nincs akadálya. Ilyen értelemben, mind az ifjú korban, mind a felnőtt és az idős korban végig kíséri szexuális életünket.

Szólj hozzá!

Címkék: szex sex orgazmus erotika g pont g folt csikló

A bejegyzés trackback címe:

https://szexklinika.blog.hu/api/trackback/id/tr72210103

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása