Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Mi is ez a blog tulajdonképpen?

Ezen az oldalon megtalálsz mindent ami a szex-szel kapcsolatos: tudnivalókat, tippeket, technikákat, tanulmányokat, stb.

EXTRA

Ha tetszett valamelyik cikk, iratkozz fel, mert vannak cikkek, melyek csak e-mailen érhetők el!
Név:
E-mail cím:

Kattints arra amelyik érdekel!

Szavazz! A Te érdeked is!


Utolsó kommentek

  • Zoltán Bitter: Erdekes, mar megkivantam ujra.. Volt egy baratnom azugyesrn csinalta. Nagyon elvezzem vele Francia... (2019.04.15. 11:20) A szopás művészete
  • Lord88: @ egy nő: Bocsánat a nejem (lassan már ex nejem)valamilyen sziten lerontotta azt a 100%-ot. Bár va... (2019.04.12. 00:44) A szopás művészete
  • Lord88: @egy nő: Egy kicsit el vagy tájolódva ezzel a 2%-al. Ha egy nő alaposan ki van elégítve boldog . H... (2019.04.12. 00:38) A szopás művészete
  • Laci Nagy1936: @:): Sajnos eddig feltaláltak műfaloszt, műpuncit és száz más szexkiegészítőt. De nyalógépet még n... (2019.03.11. 17:43) A nyalás művészete
  • Laci Nagy1936: @rémTündér /aprócska kismacska./: Tudjátok a tehén nyelve a legideálisabb volna nyalni. Az olyan m... (2019.03.11. 17:37) A nyalás művészete
  • Utolsó 20

A 10 leggyakoribb női szexképzelgés

2007.11.18. 16:59 :: Vizimento

Egy érdekes felmérés, melyben férfiak-nők egyaránt találhatnak érdeksségeket:

   "A szexszel kapcsolatos gondolatoktól megfájdul a hasikád, bizsereg a bőröd, és benedvesedik a vaginád. Azok a nők, akik jó szeretőnek tartják magukat, gyakrabban fantáziálnak. Akik egy jövőbeli szexuális élményre fantáziálással készülnek, azok könnyebben izgulnak fel és jobban is élvezik, amikor megtörténik. Csaknem mindannyian fantáziálunk maszturbálás közben, sokan szex közben is ezt teszik, különösen akkor, ha nehezen jutnak el az orgazmus küszöbére.


  A nők
    76,9%     álmodik szexuális álmot
    71,8%     izgul fel pornóújságon, -videón
    60,0%     beszél a partnerének a fantáziálásairól
    33,6%     ki is próbálja

   1. Fantáziálás a valóságos partnerről

   Ez mindkét nemre jellemző - logikus okok miatt: igazi, elérhető hús-vér, és gyakran jobban felizgat mint bárki más.

  2. Szex egy másik férfival

   Nőknél ez többnyire egy korábbi szerető. Vannak, akik hűtlennek vagy bűnösnek érzik magukat, ha a múltjuk egyik különösen forró eseményét újraélik: ne tegyék! Ez normális. Felmérések szerint a nők általában nem ahhoz mennek hozzá, akivel a legszenvedélyesebb szexuális viszonyban voltak (a legtöbben biztonságra törekednek, beérik a többé-kevésbé megfelelővel). Vagyis hiába imádod a jelenlegi barátodat, könnyen megeshet, hogy egy régebbi jobban fel tudott izgatni. Ha egy új férfiról fantáziálsz, akkor a régi jó "az kell, ami nem lehet a tiéd" szindróma forog fenn. Az erkölcsök és az olyan kellemetlen dolgok, mint az AIDS, sajnos megakadályoznak benne, hogy mindenkivel lefeküdj, akivel csak szeretnél. De az állandó partner nem jelenti azt, hogy minden más vonzó férfiról le kellene mondanod, ezért, így vagy úgy, de téged is foglalkoztatnak a "hűtlen" érzések. A legbiztonságosabb megoldás a saját kimeríthetetlenül termékeny képzeleted. A társaságod közismert bikájával szeretkezel (nagydíjas pénisze van); üde fiúkákkal (akik nagy kan hírében állnak, legalább egy testrészük jó kemény, és mivel te vagy a tapasztaltabb, kényedre-kedvedre dirigálhatod őket); valamint hírességekkel. A valóságban a híres emberek egyáltalán nem olyanok, mint amilyennek a PR-juk bemutatja őket, mindazonáltal sokkal érdekesebbnek tűnnek, mint egy átlagember. Ehhez jön még, hogy milyen híres leszel, ha megkapod őket: megjelenni egy hollywoodi csődör oldalán hatásos magabiztosság-fokozó szer, ráadásul vonzerőd fényes bizonyítéka.

   3. Szex egy nővel

   A lányok gyakrabban fantáziálnak azonos neműekről, mint a férfiak, valószínűleg azért, mert ez elfogadottabb. És sokkal kevésbé félnek, hogy ettől melegek volnának. A fantáziálásban szereplő nő általában ismeretlen, de mindig pontosan tudja, mit kell tennie, mert ugyanaz van neki, ami neked.

  4. Ki kéne próbálni valami vadi újat

   Itt ismét működésbe lép a "rendes lány ilyet nem csinál" félelmetes effektusa. Sok nő rendkívül kísérletező kedvű és gondolatgazdag a fantáziálásában, ám partnerüknek már kevesebben vallják be a "furcsaságok" iránti vágyukat, félve az elítélő véleménytől. A fejben lejátszott jelenetek majdnem olyan jók, mint az igaziak. Egészséges, szabad szellemű nők számára a fantáziálás egyfajta főpróba, mely után még sokkal hevesebben várják a valóságos élményt. Ebbe a fantáziálás típusba tartozik a szemérmetlen édes hármas, az "orgia stílusú" csoportos szex és a kukkolás. Népszerű álom a nyilvános helyen lebonyolított szeretkezés is: nemcsak a kedvesünket izgatjuk fel vele, hanem saját exhibicionizmusunk is kielégül.

   5. Orális szex - ö adja, te kapod

   A női orgazmus elérésének ez a leggyorsabb, leghatásosabb (és néha az egyetlen) módja: ezért hát nem meglepő, hogy nagyon is jelen van fantáziavilágodban. Álmaid pasija nemcsak hogy szeret téged orálisan kielégíteni, hanem annyira lelkes, hogy tulajdonképpen a legszívesebben bemászna, és napokig bent maradna. Szívdöglesztő, magas, izmos és szexuális vágyaid rabszolgája. Megparancsolhatod neki, hogy amikor csak kívánod, elégítsen ki orálisan (órákon át), de ugyanő meg is vacsoráztat, mesés masszázst ad, elmosogat, és még az ágyat is megveti.

  6. Romantikus szexfantáziálás

   A legtöbb nő kész bevallani - alighanem, mert ez a "legelfogadhatóbb" változat. Valamiért nőiesebbnek tűnik ezt mondani: "arról álmodozom, hogy napnyugtakor trópusi tengerparton szeretkezem", mint azt, hogy "egy rendőr orálisan kielégít". A romantikus fantáziálások érzelemi töltetűek, többnyire olyanok, mint egy olcsó ponyva: utadba akad egy csodás pasi, aki nem képes egyetlen nőt szeretni, elbűvölöd szépségeddel, céltudatosságoddal, és a végén fölfal a holdfényes tengerparton. Én személy szerint egyetlenegy nőt sem ismerek, akinek romantikus fantáziái volnának, de szexológusok állítják, hogy a legtöbb "normális" nőnek van (emiatt kénytelen vagyok feltételezni, hogy minden barátnőm eltér a normálistól).

  7. Muszáj csinálnod, bár nem akarod -
        magyarán "megerőszakolnak"

   Gyakran fantáziálnak a nők a "biztonságos" megerőszakolásról, ám ez fényévekre van a valóságtól, még annak nevezni is csacsiságnak tűnik. A fejben történő "megerőszakolás" szenvedélyes és heves, de ritkán kegyetlen vagy fájdalmas, s gyökeresen különbözik a való életben sajnos előforduló brutális bűntényektől. Már megint a "jó kislány" tünetről van szó: téged semmi felelősség nem terhel, hiszen álmaid férfija legyőz, te meg csak hagyod magad tologatni, mint bábut a szex-sakktáblán. A spektrum túlsó végén helyezkednek el azok a fantáziálások, melyekben te kényszeríted öt szeretkezésre, gyakran olyan férfiterepeken, mint egy bírósági tárgyalóterem vagy egy üzleti tárgyalás. Ezek a fantáziálások azért vonzóak, mert fizikai fölényed tudatában lépsz fel bennük, aminek a valóságban rendszerint az ellenkezője az igaz.

   8. Megőrjíted a férfit

   Ha te olyan ragyogó / szexi / hosszú combú / lenyűgöző nő vagy, hogy a férfi nem bír magával, megint csak feloldozva érezheted magad a felelősség alól. Olyan nők kedvenc fantáziálása ez, akiknek még mindig "engedélyre" van szükségük ahhoz, hogy elengedjék magukat. De a legtöbbünk számára kellemes ábránd, hiszen ki ne akarna olyan gyönyörű lenni, hogy a lába előtt fetrengjenek a férfiak?

  9. A Nagy Prostituált

   Ez ismét olyan nők közkedvelt fantáziálása, akiknek nemiségét a valóságban gátlások bénítják. A fantáziaképekben álcázva élik ki igazi szexuális énjüket, miszerint pénzért csinálják. Miről van itt szó? Kötelezettségektől mentes szexvásárról, mely nagyszerű lehetőséget teremt előnyös tulajdonságaid fitogtatására. Ha a férfiak fizetnek kegyeidért, azt bizonyítják, hogy vonzó vagy: van valamid, amit annyira akarnak, hogy pénzt adnak érte. (Ennek a képzeletjátéknak megint csak semmi köze a prostitúció tényleges, emberi méltóságot sértő intézményéhez.) A sztriptíz ugyanennek a vágyálomnak egy gyakoribb változata: annyira felizgatja őket a tested, hogy mint szédült legyek keringenek körülötted, és te kegyetlenül kínzod őket.

  10. Szeretkezés egy idegennel

   A valóságban az efféle szex elég rosszul szokott elsülni. A fantáziánkban viszont rettentő kielégítő. Nem zavarják meg egy valóságos viszony (gyakran unalmas) gyakorlati szükségletei - szex a szexért, s jutalma a tiszta, zavartalan élvezet. Az idegenen kiélheted minden gonoszságodat, hiszen soha többé nem fogod látni, sőt, még csak azt sem tudja, hogy ki vagy (és nem terjeszthet rólad mocskos pletykákat). Még inkább felcsigáz, ha egy "arc nélküli" férfival szeretkezel. Hátulról közelít meg, inkább érzed, semmint látod, és a tekintetek találkozásának meghittsége nélkül élvezheted a szexet."

2 komment

Címkék: férfi szex sex orgazmus erotika amatőr petting erogén erogén zóna szextechnika szextanács szexképzelgés

A bejegyzés trackback címe:

https://szexklinika.blog.hu/api/trackback/id/tr45233186

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Thomas_20 2007.11.19. 14:03:43

Hello Vizimento !

A bejegyzéseid, cikkeid tetszenek.

Engem speciel a mélytorkoztatás vonz a a legjobban.

Annál királyabb érzés szerintem nincs is, amikor egy csaj térdel a lábaid előtt és engedi a szájába tövig tolni a dákódat. :-)

Kifejezetten izgat, ha közben a szemedbe néz, és sugallja az alázatot.

Mindenképp javaslom minden skacnak, hogy szopatás előtt nyalassátok egy kicsit a zacsitokat, s csak aztán kezdjetek el szeretkezni a csaj szájával.

Én az orális szexet nem szopásnak hanem szopatásnak szoktam hívni, a megalázás adta örömök miatt. :-)

Szopatáskor például ne féljetek a csaj hajába túrni és húzni rá a rudira. Tudom, a nők ezt nem nagyon szeretik, sőt könyörögni fognak miatta, hogy hagyd abba, de soha ne hallgass rájuk.
Annál szebb érzés nincs is amikor a farkaddal a szájában, a lábaid közül könnyes szemmel rádnéz, és kéri, hogy finomabban szopasd. :-)
Uh, Istenem, mennyei érzés. :-)

Kíváncsi vagyok Vízimentő a véleményedre, és a többiekére is. :-)

Üdv: Thomas

Kacsati 2007.11.20. 09:47:28

Erre mondják azt hogy ízlések és pofonok... Ha neked az jön be hogy uralkodsz fölötte ám tedd... biztosan lesz aki belemegy ezekbe a játékokba, bár én részemről ez nem éppen preferált módja a szexnek...
Én könnyet csak a gyönyörtől lássak egy nő szemében...:)
süti beállítások módosítása