Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Mi is ez a blog tulajdonképpen?

Ezen az oldalon megtalálsz mindent ami a szex-szel kapcsolatos: tudnivalókat, tippeket, technikákat, tanulmányokat, stb.

EXTRA

Ha tetszett valamelyik cikk, iratkozz fel, mert vannak cikkek, melyek csak e-mailen érhetők el!
Név:
E-mail cím:

Kattints arra amelyik érdekel!

Szavazz! A Te érdeked is!


Utolsó kommentek

  • Zoltán Bitter: Erdekes, mar megkivantam ujra.. Volt egy baratnom azugyesrn csinalta. Nagyon elvezzem vele Francia... (2019.04.15. 11:20) A szopás művészete
  • Lord88: @ egy nő: Bocsánat a nejem (lassan már ex nejem)valamilyen sziten lerontotta azt a 100%-ot. Bár va... (2019.04.12. 00:44) A szopás művészete
  • Lord88: @egy nő: Egy kicsit el vagy tájolódva ezzel a 2%-al. Ha egy nő alaposan ki van elégítve boldog . H... (2019.04.12. 00:38) A szopás művészete
  • Laci Nagy1936: @:): Sajnos eddig feltaláltak műfaloszt, műpuncit és száz más szexkiegészítőt. De nyalógépet még n... (2019.03.11. 17:43) A nyalás művészete
  • Laci Nagy1936: @rémTündér /aprócska kismacska./: Tudjátok a tehén nyelve a legideálisabb volna nyalni. Az olyan m... (2019.03.11. 17:37) A nyalás művészete
  • Utolsó 20

A 10 leggyakoribb férfi szexképzelgés

2007.11.20. 13:34 :: Vizimento

Az "A 10 leggyakoribb női szexképzelgés" után ne maradjanak ki a férfiak se!
(Az alábbi cikk a Cosmopolitan magazinban jelent meg, ezért nöi szemszögből fogalmaz.)

  Szextelefon szolgáltatók szerint a leggyakoribb férfi szexképzelgések:

    37%     dominációs fantázia
    23%     szex iskoláslányokkal
    15%     anális szex nökkel
    9%      szex két lánnyal
    5%      beöltözés nöi ruhába
    4%      szex idösebb növel (gyakran az anyóssal)
    3%      orgia
    3%      szex leszbikusokkal


Mire gondolsz drágám - kérdezed fejedet a vállára hajtva, ábrándosan összekucorodva a heverőn. "Hát... hmm, hogy mennyire szeretlek." Oké. Hogy mi futott át igazából az agyán? Valami ilyesmi:


   1. Fantáziálás rólad

   Nem vicc! Ez az ö első számú szexfantáziája. A legtöbb férfi azokat a dolgokat idézi fel, amelyeket a partnerével csinált, vagy szeretne csinálni. (Mellesleg te is így vagy ezzel.) Felejtsd el a nagy mellű, svéd szőkét, sokkal gyakoribb és valószínűbb, hogy te szerepelsz a forgatókönyvben. Hogy miért? Mert az elérhető hús-vér néha izgatóbb, mint az elérhetetlen, jó esély van rá ugyanis, hogy valóra váljon, sőt, már nem egyszer valóra is vált.

   2. Szex egy másik növel

   Gyakran a régebbi szeretője, vagy éppen a barátnőd, esetleg egy híresség ez a másik. Nem kíván nagy pszichológiai érzéket a megfejtés: sokan vágynának szeretkezni egy "új" növel, márpedig a fantáziálás remek lehetőséget nyújt rá, hogy ezt megtegyék, és még a partnerüket se veszítsék el miatta. Ha a férfi egy szüzet képzel az ágyába, akkor ö vezeti be szeretkezés közben az érzéki gyönyörökbe partnerét. Ha a nőnek óriási melle van, akkor adottak a következő lélektani magyarázatok. A freudista azt mondaná, hogy az illető még mindig a mama szoknyáján ül (mell: szoptatás, a gyerekkor szimbóluma), más terapeuták szerint azon pasasok közé tartozik, akik számára a nagy mell jelenti a legszexisebb nőt.

   3. Orális szex: ö csinálja - vele csinálják

   Közel a toplista éléhez mindkét nemnél. A fellációs fantázia igen lényeges alapeleme: a nö nem azért csinálja, hogy gyönyörhöz juttassa partnerét, hanem hogy ö maga élvezzen, bálványozza a péniszt, szürcsöli, mohón bekapja, hosszú, kéjes nyaldosás közben kérleli a férfit, hogy a szájába vehesse. A cumizást ilyen szavakkal kíséri: "Istenem, milyen hatalmas!" És (persze) nemcsak kiszippantja az ondó utolsó cseppjét is, hanem még a száját is megnyalja utána. Ez minden férfi számára maga a mennyország (és milyen könnyű valósággá változtatnod). Az olyan fantáziák, melyekben téged részesít orális szexben, egyáltalán nem meglepöek. Sok nöt nyilvánvalóan jobban felizgat az orális szex, mint maga a közösülés, és a férfi tudja, hogy ezzel, ami a legnagyobb kéjt váltja ki benned, megörjít. Ráadásul a nök egy része titokban azt hiszi, hogy az orális szex "mocskosabb", mint a közösülés - ezért is annyira izgató.

   4. Szex két vagy több növel

   A felnött férfinak ez éppolyan vágyálma, mint a gyereknek az, hogy véletlenül bezárják a cukorkaboltba. Ha egy növel szeretkezni jó érzés, akkor kettövel kétszer olyan jó mókának kell lennie. Ha még leszbikus szex is van benne, attól aztán végképp elszáll a legtöbb férfi. Fantáziaképeiben a férfi szupercsödör: képes újra és újra sikoltozó orgazmushoz juttatni mindkét nöt. A valóságban a legtöbb férfi (tudatosan vagy tudat alatt) azon szorong, vajon képes-e kielégíteni akár egyetlen nöt is, így nem meglepö ez az álomvigasz. Kutatások szerint a férfiak jelentös többsége a való életben nem akar (és nem is tudna) eleget tenni egy ilyen szexuális kihívásnak. Az orgia típusú fantáziálások megszüntetik a valóságban adódó szervezési problémákat ("nem tenné arrébb valaki a lábát"), s mint a mesében, elélvezel újra meg újra. Ugyancsak gyakori férfi-fantáziakép két szeretkezö nöt megfigyelni (különösen olyanokat, akiket ismer - gyakran te vagy az egyik közülük). A klasszikus változat szerint váratlanul hazajön a munkából, és ott talál téged az ágyban, egy szál semmibe öltözve, egy bombázó "barát/istennövel" összefonódva. Különbözö testrészek és nyelvek feltétlenül szerepelnek ebben a fantáziaképben, de a tetöpont mindig az, hogy ti könyörögtök neki: szálljon be ö is, hogy megkaphassátok az "igazit".

   5. Másokat néz, miközben szeretkeznek -mások nézik, amikor szeretkezik

   Voyeurködésnek nevezik avagy leskelödésnek (közönségesen kukkolásnak), illetve exhibicionizmusnak a második esetben. Mindkét fantáziaforma elöfordul mindkét nemnél, a kukkolás azért, mert a szex privát dolog, és mert többnyire nem a nyilvánosság elött üzik. Azt persze végignézzük, ahogyan a tévében csinálják, de a valóságban erre csak ritkán van módunk. (Ha volna, talán abba se hagynánk a kukkolást - legalábbis amennyiben biztosak volnánk benne, hogy nem kapnak rajta minket. ) A dolognak narcisztikus vonatkozása is van: azt képzeljük, hogy mi vagyunk a meglesett pár egyik fele, mivel önmagunkat sose látjuk szeretkezés közben. Hiába csinálja a férfi a tükör elött, akkor sem láthatja minden szögböl magát - különben is, elragadja az élvezés, és nem jut eszébe, hogy a jó részeket nézze. Vannak férfiak, akik arról képzelegnek felizgultan, hogy meglesnek egy másik férfit, amint az ö barátnöjükkel szeretkezik - a nö maga a vad szexuális étvágy, a férfi pedig nem tudja egyedül kielégíteni. Nem meglepö, hogy a való életben ezt csak kevesen (a bátrak vagy az ostobák) valósítják meg. A férfi exhibicionista fantáziálásai gyakran szólnak arról, hogy öt csodálják mások. Izgalmas bemutatót tart, és a nézök általában irigykednek a szexuális szakértelmére, reménytelenül vágyakoznak arra, hogy velük is szeretkezzen. Ez egoerösítö fantáziálás.

   6. Maszturbálsz neki (vagy tudtodon kívül megfigyel)

   A legtöbb férfi vágylistáján az egyik leggyakoribb elsö pont: nézni a nöt, ahogy "játszik magával". Valószínüleg önbizalmat ad nekik, hogy minket is éppúgy foglalkoztat a szex, mint öket. A titkos megfigyelés a férfiak kíváncsiságát elégíti ki: igazából mit csinálnak a lányok, hogy elélvezzenek, amikor nem vagyunk ott?

   7. Anális szex

   Nem jelenti, hogy "meleg hajlamai" volnának, az anus ugyanis tagadhatatlanul erogén zóna, különösen a férfiaknál. A legtöbb férfi élvezné, ha a partnere ingerelné anális tájait, például beléhatolna az ujjával, de attól fél, hogy a nö melegnek hinné, ha erre kérné. Így fantáziál helyette.

   8. Szexrabszolgaság (vigyázat: játék!)

   Megkötözve lenni: ez a nök kedvence; valakit megkötözni: ez általában a férfiaké - ezért elég jól beválik, amikor igazából eljátsszák. A rabszolga fantáziálás általában a hatalomról szól: megszerezni vagy lemondani róla - mindkettönek megvan a maga vonzereje. Néha azt jelenti: nem megkötözni akarja a nöt, hanem gúzsba kötni (mert nem érzi egészen a magáénak). Az ötletet többnyire az erotikus könyvekben és filmekben szereplö hasonló jelenetekböl veszi. A szado-mazo fantáziálás kevésbé általános, de nem ritka. A szadista attól élvez, hogy fájdalmat okoz valakinek, a mazochista pedig attól, hogy neki okoznak fájdalmat. A legtöbb szelíd szado-mazo fantázia a korbácsolás és az elfenekelés körül forog. Van, akinél gyönyör és fájdalom kibogozhatatlanul összefonódik, és az elfenekelés valóban fokozza a véráramlást a nemi szervek környékén (következésképpen biológiailag felizgat). Az agresszió megszokott az állatvilágban: némely nöstény csak akkor ovulál, ha a hím megharapja. A mazochisztikus fantáziálás néha a tudatalattiból jön, miszerint a szex "csúnya dolog" (aki szereti, az büntetést érdemel).

   9. Szeretkezésre kényszeríti a nöt (vigyázat: játék!)

   A nök hiedelmével szöges ellentétben a férfiak megeröszakolós fantáziálásai nem arról szólnak, hogy eröszakkal gyözik le a nöt, hanem hogy csodálatos szexuális technikájukkal és karizmájukkal. A nö kezdetben nemet mond, aztán nem tehet mást, elfogadja a szupertestet, amelyet felkínálnak neki. Gyakran Disneyland kazamatájában zajlik ez a játék, és valójában senki sem sérül meg, az áldozat pedig még kínzójánál is jobban élvezi. Ha a szeretkezést a nö erölteti, a férfi alárendelt szexuális szerepbe kerül, ami aligha felel meg a valóságos helyzetnek. Többnyire jól jön ez a kis kikapcsolódás a mindennapos "fönöki" szerepkörböl.

   10. Szex egy másik férfival

   Gyakran képzelegnek azonos nemü szexuális partnerröl vagy olyan "édes hármasról", amelyben egy másik férfi is szerepel. Ám ez nem jelenti azt, hogy titkos vágyuk a homoszexualitás volna, csupán szexuális kíváncsiságról van szó.

Szólj hozzá!

Címkék: férfi szex sex orgazmus erotika pénisz amatőr petting erogén erogén zóna szextechnika szexparancsolat szextanács szexképzelgés

A bejegyzés trackback címe:

https://szexklinika.blog.hu/api/trackback/id/tr33235585

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.