Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Mi is ez a blog tulajdonképpen?

Ezen az oldalon megtalálsz mindent ami a szex-szel kapcsolatos: tudnivalókat, tippeket, technikákat, tanulmányokat, stb.

EXTRA

Ha tetszett valamelyik cikk, iratkozz fel, mert vannak cikkek, melyek csak e-mailen érhetők el!
Név:
E-mail cím:

Kattints arra amelyik érdekel!

Szavazz! A Te érdeked is!


Utolsó kommentek

  • Zoltán Bitter: Erdekes, mar megkivantam ujra.. Volt egy baratnom azugyesrn csinalta. Nagyon elvezzem vele Francia... (2019.04.15. 11:20) A szopás művészete
  • Lord88: @ egy nő: Bocsánat a nejem (lassan már ex nejem)valamilyen sziten lerontotta azt a 100%-ot. Bár va... (2019.04.12. 00:44) A szopás művészete
  • Lord88: @egy nő: Egy kicsit el vagy tájolódva ezzel a 2%-al. Ha egy nő alaposan ki van elégítve boldog . H... (2019.04.12. 00:38) A szopás művészete
  • Laci Nagy1936: @:): Sajnos eddig feltaláltak műfaloszt, műpuncit és száz más szexkiegészítőt. De nyalógépet még n... (2019.03.11. 17:43) A nyalás művészete
  • Laci Nagy1936: @rémTündér /aprócska kismacska./: Tudjátok a tehén nyelve a legideálisabb volna nyalni. Az olyan m... (2019.03.11. 17:37) A nyalás művészete
  • Utolsó 20

Az anális szex 2

2007.12.23. 22:21 :: Vizimento

Az anális szex 1 folytatása.


  • A végbél izgatása orgazmushoz vezethet. A férfiak egy része, valamint a nők anális szex révén is el tudnak jutni az orgazmusig. A nők esetében ez magyarázható a medencei izmok összeköttetésével. Egy férfi csupán az anális szex révén valójában csak akkor tud eljutni az orgazmusig, ha az izgatás a prosztatájára összpontosul. Persze nem szabad elfeledkeznünk arról, hogy ilyenkor indirekt módon a hímvessző tövét, a heréket, és a herezacskót is kellemes hatások érik. A végbél izgatása révén akkor lehet leginkább eljutni az orgazmusig, ha a résztvevők teljes mértékben átadják magukat az őket átjáró érzéseknek és fantáziának. Az orgazmusnak ez a fajtája egészen egyedülálló. Aki el tudja érni az orgazmust az anális szex révén, az előtt az élvezetek új világa tárul fel.

  • A megfelelő étrend is hozzásegíthet az anális szex élvezetéhez. Elegendő rostos anyagot kell tartalmazzon a táplálékunk ahhoz, hogy az ürülékünk elegendő mennyiségű, lágy és jól formálódó legyen. Ennek eredményeként a belek mozgása elegendő a széklet ürítéséhez, minden különösebb erőlködés nélkül. Egy erőltetett széklet-ürítés kellemetlen érzéssel jár, és fokozza az izmok feszültségét. Friss gyümölcsök, zöldségek, teljes őrlésű gabona vagy a korpa nagyon fontos rostos anyagok a szervezetünk számára. 

  • A hüvely és a végbél higiéniai szabályai különbözőek. Mivel közösülni lehet a hüvelybe és a végbélbe is, ezért sokan úgy gondolják, hogy a behatolás technikája, illetve a behatolás közben betartandó szabályok is azonosak mindkét esetben. Habár mindkettőt lágy bőr borítja, és mindkettő képes megfelelően tágulni, ennek ellenére alapvetően különbözőek. A végbél nem egyenes cső. A végbélnyíláshoz kapcsolódó rövid végbélcsatorna a vastagbélben folytatódik, amely aztán a test elülső része felé dől. Néhány centit követően aztán visszakanyarodik, sok esetben 90 fokban. Aztán, néhány centiméterrel odébb, váratlanul ismét másfelé veszi az irányt. Bárki megismerheti saját vastagbelének az elhelyezkedését, illetve lefutását, ha óvatosan feldug egy lágy tárgyat, megpróbálja különböző irányba fordítani, miközben maga is különböző testhelyzeteket vesz fel, és közben arra koncentrál, hogy hol, mit érez. Arra azonban feltétlen ügyeljünk, hogy a feldugott tárgynak kiöblösödő vége legyen, mert különben véletlenül elengedve teljes egészében felcsusszanhat és visszaszerezhetetlen lesz. A vastagbél nem fejleszt váladékot, mint a hüvely, habár kis mennyiségű nyálka szokott benne lenni. Ezért a végbélbe való behatoláshoz minden esetben használjunk valamilyen krémet. Ez lehetőleg legyen kémiai adalékoktól mentes. A vizes alapú krémek a legkedvezőbbek a bőrnek. A vastagbél fő funkciója, hogy szabad átjárót biztosítson a székletnek, ha szükséges. Tehát normál esetben a széklet nem a vastagbélben helyezkedik el, csupán az ürítést megelőző bélmozgásokat közvetlenül megelőzően. Viszont előfordulhat, hogy kisebb mennyiség mégis visszamarad, különösen akkor, ha a széklet nem volt megfelelő állagú. A végbél átmosása szeretkezés előtt sokakban fokozza az ellazulási képességet a tisztaságérzet miatt. Másfelől viszont vannak, akikben éppen a piszkosság tudata fokozza a tiltottság miatti izgalmat, azoknak a szeretkezés előtti végbéltusolás éppen anti-erotikus. 

  • Az anális közösülés nem kell hogy az uralkodás és a megalázkodás szinonimája legyen. Tipikus főnök-beosztotti ábrázolása azt a képzetet kelti, mintha ez így volna szükségszerű. Kétségtelenül hozzájárul még ehhez a képzethez az a tévedés, hogy az anális szex feltétlen sebesülést okoz. Ráadásul sokak fantáziájában hasonló izgalmat kelt egy uralkodó–szolga viszony elképzelése, mint az anális szexről való álmodozás. Vannak, akiket a testi fájdalom önmagában képes izgalomba hozni. Sokak számára éppen az akadályozza meg az anális szex élvezetét, hogy alá-fölérendeltségi viszonyként élik át. A kiszolgáltatottság, a behódolás és a megalázkodás képzete okozza, hogy a végbélnyílás izmai védekezőn megfeszülnek. Ezeknek az embereknek el kell lazulniuk, és csak akkor lesz az anális szex számukra elfogadható, ha nem a partnerük erőlteti rájuk, hanem önmaguktól találják élvezetesnek. 

  • Az anális szex nemcsak biztonságos, hanem jótékony is. Az anális erotika tabu jellege onnan származtatható, hogy még az orvosok között is általánosan él a hiedelem, miszerint az anális szex szükségszerűen veszélyes. Ezzel szemben a végbél ingerlése egyáltalán nem vezet fizikai sérüléshez, amennyiben a résztvevő partnerek elkerülik a fájdalom okozását, sosem alkalmaznak kényszert, és nem használnak kábítószert. Veszélyt jelenthet még a nemi betegségek terjesztése. Valamennyi közismert nemi betegség – kankó, szifilisz, herpesz – meg tudja támadni a végbelet is. Élősködők, baktériumok akkor fertőzhetnek, ha ürülék kerül valakinek a szájába vagy a hüvelyébe. Az AIDS már összetettebb probléma. A HIV vírus a spermából vagy a vérből valóban átkerülhet egy vírushordozóból partnere véráramába egy parányi hámsérülésen keresztül. Ennek a veszélynek elkerülése érdekében az anális közösülés soha ne történjen ad hoc jelleggel. Azok, akik élvezetüket lelik az anális szexben, mindig hordjanak magukkal kondomot. A közösülést csak gumióvszer használatával szabad megkezdeni, és az aktus során mindvégig ügyelni kell annak megfelelő használatára és épségére. Két egészséges ember monogám kapcsolatában a végbélen keresztüli fertőzés veszélye minimálisra csökkenthető. Férfiak és nők ezreinek vannak krónikus orvosi problémáik a végbelükkel kapcsolatosan, amelyek mind elkerülhetők lennének, ha az ezzel kapcsolatos negatív beállítottságukat meg lehetne változtatni. Ehhez azonban elengedhetetlen a végbél mint erogén zóna elfogadása!

4 komment

Címkék: szex sex orgazmus erotika pénisz amatőr anális szex anal női orgazmus petting csikló erogén erogén zóna szextechnika szextanács szexképzelgés végbél

A bejegyzés trackback címe:

https://szexklinika.blog.hu/api/trackback/id/tr89273687

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ingyen szex videók ingyen pornó videók (törölt) · http://sexxx.blog.hu/ 2007.12.27. 21:03:06

Az Anális szex ugy a jó, ha szeretitek egymást!Oda figyelve okosan nem lehet semmi probléma!

wecker 2008.01.26. 02:55:15

"még az orvosok között is általánosan él a hiedelem, miszerint az anális szex szükségszerűen veszélyes"

ez mekkora hulyeseg mar..
ez nem hiedelem, hanem teny. persze minden relativ. az analis szex veszelyes a normalis szexhez kepest.
a vegbel a defecatiora lett "tervezve"
mig a huvely a kozosuleshez szukseges vongalo mozgasra..
1,a vegbel kozel sem olyan tagulekony,mint a huvely.
2,a huvelynel megfelelo mirigyek biztositjak a sikositast.ilyenek a vegbelnel nincsenek.
3,a huvelynek megfelelo felfuggesztese van, bonyolult szalgos rendszer, ami biztositja,hogy a helyen maradjon,ne seruljon.a vegbelnek ilyen csak a kezdeti szakaszan van.
4,a huvelynek vastag nyalkahartyaboritasa van, ami a mikroseruleseket(es ezaltal a fertozeseket) a minimumra csokkenti, ez a vegbelnel hajszalvekony(igy nagyon veszelyes)..
5,a huvelynek savas nyalkahartyaja van, ami a legtobb korokozot eleve kiszuri,mig a vegbelnek ilyen vedelme nincs.

ugyhogy hasznalja a vegbelet kozosulesre az,akinek csak ennyi esze van,es ennyire alkalmatlan a huvelyi kozosulesre..

pitadonna 2009.03.19. 11:12:25

@wecker: Nem hiszem, hogy az analis sex helyetesíti a hüvelyi sexet, és nem azok alkalmazzák akik szerinted erre nem alkalmasak. Próbáld ki, de vigyázz hogy ne hogy rászokj!

pefe 2018.04.20. 21:35:32

A végbél nyilás izgatás tök jó érzés, a barátnőm azt is szetreti, ha ott újjazom. Nekem viszont olyan érzés mintha fosnom kellene. Szóval én kihagyom. Amúgy büdös is.
süti beállítások módosítása